Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO&LIVE. Senzație în centrul Sătmarului! Are loc Campionatul Național de Rally Raid România

Municipiul Satu Mare găzduiește, astăzi, prima etapă a Campionatului Național de Rally Raid România. Startul festiv al competiției a avut loc astăzi, la ora 15,00, în fața Hotelului Astoria.

În centrul Sătmarului a fost instalat parcul service, unde cei interesați pot vedea și admira echipajele participante, mașinile de competiție și echipamentele acestora. De asemenea, sătmărenii asista la startul festiv, plecarea spre probele speciale, sosirea din probele speciale și festivitatea de premiere.

Tot aici, mai mulți dealeri au expus mașini noi, pe care cei interesați le pot testa. Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 11 iunie, în jurul orei 19:00.

Organizatorii evenimentului sunt NSM Motorsport împreună cu membrii pasionați de acest sport – gazdele etapelor “TransCarpatic Rally”,”Carpatica Rally Raid”, “Trofeul Carpatica Rally Raid”, “Trofeul Paul Badea”, “Cupa Sătmarului” și “A-CAR GerBog RallyRaid”.

La BAJA Satu Mare au fost așteptate cel puțin 30 de echipaje, din care 11 din străinătate, care vor concura pe drumurile forestiere din județ.

Pentru buna organizare a evenimentului, în centrul vechi al municipiului Satu Mare, circulația va fi închisă începând de vineri, 10 iulie, ora 10:00, până duminică, 12 Iulie, ora 18:00.

Un comentariu

  1. Campionu Răspunde

    Nu are loc “campionatul”. Se desfășoară o cursă, atât. Campionatul este totalitatea curselor. Bine că n-ați zic că e concurs de raliu sau raliu de mașini sau alte formulări din astea profi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.