Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Liderii USR-PLUS Satu Mare nu vor nicio alianţă cu PSD-ALDE. “Exclus!”

Principalii lideri ai Alianţei USR-PLUS Satu Mare, Mircea Ciocan şi Radu Panait, nici nu vor să audă de discuţii pentru o alianţă cu PSD-ALDE, afirmând că acest lucru este exclus şi după alegerile locale.

„În fotbal există o limită până la care poţi să faci transferurile. Probabil pe modelul acesta de gândire ei sunt deschişi la orice, noi nu, n-o să facem nicio alianţă cu PSD-ul. După alegeri se vor contura anumite alianţe, consiliile judeţene şi consiliile locale, dar cu PSD -ALDE e exclus”, a spus Mircea Ciocan, candidatul PLUS la preşeidnţia Consiliului Judeţean Satu Mare.

Ei au avut discuţii cu cei de la PNL, însă nu s-a ajuns la niciun rezultat.

„Am avut un PNL care ştiam că este în alianţă cu UDMR pe plan local, pe de altă parte am avut un PNL care prin vocea candidatului lor ne-a solicitat. Eu zic că a fost un exerciţiu bun pentru noi pentru că ne-am reamintit care a fost motivul real pentru care am intrat în politică: ca să schimbăm clasa politică. Mai avem un electorat care nu a votat PSD, PNL, UDMR la europarlamentare sau la prezidenţiale, ci ne-a votat pe noi, şi considerăm că acel electoral aşteaptă să ne vadă acum activi în campania electorală şi la alegerile locale”, a mai spus Mircea Ciocan.

Candidatul USR la Primăria Satu Mare, Radu Panait, a fost şi mai tranşant, el spunând că nu doreşte alianţă cu PSD-ALDE nici după alegeri.

“Nici măcar după alegeri nu vom lua în considerare o alianţă cu PSD sub nicio formă, nici cu cei de la ALDE. În momentul de faţă nu luăm în considerare o invitaţie din partea celor de la PSD, dar nici după alegeri nu vom lua în considerare”, a punctat Radu Panait.

El se aşteaptă la un rezultat foarte bun în special în mediul urban.

“Alianţa USR-PLUS are o aderenţă foarte bună în mediul urban, ne aşteptăm să facem un scor bun. Chiar avem o acoperire destul de bună în judeţ având în vedere timpul scurt în care cele două partide au reuşit să se dezvolte. Practic, cei din mediul rural au mai puţin apetit pentru politică comparativ cu cei din mediul urban”, a mai spus Panait.

Transmisiune LIVE:

Citește și:

9 comentarii

  1. cioara vopsita Răspunde

    na amu m-am convins ca nu voi mai vota usr. copil de mare pesedist ma duce cu vgandul al proverbul… ce naste din pisica soareci mananca… maiu…. adios usr

  2. Laurentiu Florin Răspunde

    ciara vopsita lasa cliseele astea de o parte. pisicile mai nou mananca wiskas nu prea mai mananca soareci ;). deci cine se naste din pisica nu e neaparat sa manance soareci. voie buna!

  3. Calin Răspunde

    Domnul Ciocan este bugetar de lux cu state vechi , înscris prin P.S.D iar acum este mare moralist.
    Clar nu mai votez U.S.R .

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Mai baieti, in politica nu este indicat sa spui “nu ” categoric.
    Ajungeti in situatia de a negocia nu cu cine vreti ci cu cine puteti !!!
    Nu uitati ca va aflati intr-un judet in care toti jucatorii vor trebui sa negocieze cu unul singur si sigur pe el.
    Problema e sa nu negociati cu capul plecat !

  5. mno Răspunde

    Nu cred ca este Ciocan acolo pentru a face ceva pentru USR-PLUS ci mai degraba pentru a trage in jos partidul. Tot ce a fost o farama de speranta ca aceasta alianta este altceva a fost inlaturat. Oameni care au crezut ca vin sa schimbe ceva intr-adevar au plecat dezgustati. Sunt curios dupa alegeri, cand vor strange o mana de voturi, aceasta conducere isi v-a asuma? Vor demisiona? Nu cred! Asta ar presupune o farama de caracter, iar acestia au demonstrat de alungul timpului,prin functiile care le-au ocupat pe pile, ca nu au asa ceva. Eu unul voi merge la vot, dar cred ca voi anula votul. Este o rusine pentru noi satmarenii, indiferent de nationalitate, sa fim pusi in situatia de a alege intre niste nulitati.

  6. Pacpac Răspunde

    Acum ca am văzut cine sunt candidații USR, m- am resemnat: acesta este sfârșitul pentru un vis frumos care a fost USR! Cine dracu votează un pesedist mascat ca Ciocan și un anonim mediocru ca Panait? Dacă ăștia au avut misiune să distrugă USR, trebuie să recunoaștem că o fac foarte bine!

    • c-block Răspunde

      Din păcate am avut dreaptate. Cine nu mă crede poate verifica ce am scris despre USR acum un an înainte de campania de prezidențiale. Noi nu avem un partid veritabil de dreapta cu toate că tare ar trebui să avem. Un partid care să poată să pună cu botul pe labe pezedeul. Nici PNL, nici PMP, nici măcar USR nu intră aici. În schimb cu populiști-pupincurinști poți face baraj roată pe Dunăre!😥

      • Sathmarer Staatsbürger Răspunde

        Dreptate 100%. In Romania la momentul de fatanu exista un partid de dreapta!!!

  7. Satmareanul Răspunde

    Am urmarit cu interes despre ceea ce s-a vorbit in transmisiunea live … Ciocan ai sustinerea lui taticu prin Alinata pentru Satu Mare doar ca multi uita cum a ajuns aceasta alinta sa fie condusa de d-l Avocat … cand prin spate taticul tau face jocurile, ajungeti la mana PSD-ului ca PNL nu o sa negocieze cu voi nimic.
    In alte ordina de idei, ati spus ca daca va alegem o sa lucrati full time … :))) ceea mai frumoasa minciuna … adica voi credeti ca va credem ca voi doar pentru cetateni o sa fiti? vai de mama voastra si de taticul vostru … urmand sa aduceti la final pe europarlamentarul … tusi tusi … care uite ca prin vant a venit de la baia mare … vai de voi pacat ca pe multi ati pus deoaparte in partidul vostru … va bagati si faceti ce vor clientela si nu votantii vostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.