Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

VIDEO. PSD Satu Mare, dispus să facă alianță cu orice partid politic, inclusiv PNL şi USR-PLUS

PSD Satu Mare este dispus să facă alinaţă cu orice partid politic, inclusiv PNL şi USR-PLUS, a anunțat astăzi președintele interimar al organizației județene, Ionuț Oneț.

„Suntem dispuși să facem alianțe cu absolut orice partid politic, desigur, în interesul cetățenilor. Am discutat cu conducerea centrală, avem libertate de a face alianțe în teritoriu cu absolut orice partid, nu avem nicio interdicție. Și pe această cale fac un îndemn către toate partidele politice să avem discuții, păreri bazate pe proiecte. Și desigur nu pot să neg faptul că suntem deschiși și cu o alianță post-electorală cu UDMR-ul. Deci, ușa Partidului Social Democrat va fi deschisă”, a declarat Ionuț Oneț în cadrul unei conferințe de presă.

VIDEO LIVE:

„Dacă tot am fost acuzați că am fost mai închiși, poate că nu am fost atât de flexibili, precum și-au droit cetățenii. Astăzi vin în fața sătmărenilor și spun clar că sunt deschis să fac alianță cu orice partid pentru binele și interesul sătmărenilor”, a mai adăugat Oneț.

Citește și:

7 comentarii

  1. Gicu Hugi Răspunde

    Dragi liberali si pluseristi… daca vreti sa nu mai aveti ani buni de acum incolo mai mult de 10% din voturi la alegeri, aliati-va cu PSD!

    Daca vreti in schimb sa strangeti mai mult de 10% si vreti sa il dati jos pe Kereskenyi, atunci faceti o alianta doar intre voi, dar veniti cu un candidat CINSTIT si BUN.

    Daca nu gasiti un astfel de candidat, atunci solutia e sa il sprijiniti pe Kereskenyi si sa aveti liste separate la CL. Cat poate fi de complicat?!

  2. Tu Răspunde

    Psd a scufundat in gunoi cu toti oamenii lui comunisti.

  3. Ardeleanul Răspunde

    Psd da astia chiar ca au tupeu

  4. oo Răspunde

    Nu mai aveti cu cine sa faceti alianta . Ati distrus tot ce sa putut.

  5. Pop. Ioan Răspunde

    Wooau, coica la primărie, mergem cu politia locala în Statele Unite… Doamne feri… Iarăși vom vedea Șabloane, delegații și machete și conferințe de presa Pfooai asa se va dezvolta orașu nost.

  6. cityzen Răspunde

    Dl Onet, la serviciu când mai ajungeți si dvs la ANIF SM ??? că le e dor la colegi de dvs și că luați banii statului de pomană lunar, mai bine v-ati da demisia si ați lăsa pe altul loc să ocupe funcția, ca să câștige un salar cinstit!!! Dl. director împuternicit Nagy Otto nu luați nici un fel de măsuri față de dl Onet ??? întrucât nu ajunge la muncă niciodată, vrăjeala cu munca de la domiciliu a fost abrogată iar dacă l-ar întreba oricine ce a produs lunar ar constata cu ușurință că nu face nimic și încasează salar moca lunar!!!!! Bă fraților mai veniți și pe la muncă că statul nu vă e dator să vă plătească pentru că voi sunteți niște obedienți politruci care considerați că totul vi se cuvine, pentru că nimeni nu e bătut în cuie pe scaunele pe care le ocupați, obținute prin afinități politice!!!!!
    Poate organele statului se vor sesiza cu privire la cele smnalate și vor face niște verificări să vădă dacă se confirmă!!!

  7. puiemesede Răspunde

    aliati-va cu interiorul puscariei hotilor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.