Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Liderul PSD Satu Mare: Dorel Coica este pe locul II în sondaje, după Kereskenyi

Liderul PSD Satu Mare, Ionuţ Oneţ, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că fostul primar Dorel Coica, ocupă locul II în sondajele de opinie realizate la nivel municipal, după actualul edil, Kereskenyi Gabor.

“Aşa cum arată astăzi sondajele, are un scor bun. Într-adevăr, este pe locul II după domnul primar Kereskenyi, dar sunt sigur, printr-o campanie pozitivă, bazată pe proiecte, iniţiative şi prin ceea ce a făcut şi a lăsat a primărie, pentru că ştiţi prea bine în 2012-2016 a ocupat funcţia de primar, sunt sigur că prin experienţa lui, prin notorietatea şi prin implicarea lui, va aduce o plus valoare nu numai PSD ci şi întregii comunităţi din municipiul Satu Mare”, a declarat Oneţ.

Candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean este Ionuţ Oneţ.

Citește și:

12 comentarii

  1. Ardeleanul Răspunde

    Dute ma manancete focu si karbitu cu PSD ul vostru cu tot

  2. Ionut Răspunde

    Cine a facut sondajele,govor si i_a dat voie hartiei igienice onet sa anunte marele rezultat!?

  3. Codruta Răspunde

    Minciuni marca P.S.D pe Coica nu-l mai votează nimeni ,a fost cel mai superficial primar pe care l-am avut .

  4. cârcotaş Răspunde

    Celelalte partide de abia şi-au anunţat candidaţii, ce sondaj a fost acela. Şi apoi …locul 2 puteai zice şi fără sondaj. 60%-7%? Acesta a fost scorul ? Bine atunci.

  5. Satmarean Răspunde

    Mi-ar fi și rușine să mai candidez ca primar măi DoreleCoica după ce că nu ai făcut absolut nimic pentru Municipiul Satu Mare doar pentru tine și cabinetele tale !!!

  6. Unu Răspunde

    Papagal oltean !!!

  7. Pop. Ioan Răspunde

    Coica după ce a denigrat propriul partid,PSD, candidat…. Nooah am trăit s o vad și pe asta.

  8. Costa ildi Răspunde

    Coica mare mincinos, mare caracter, mare doftor…. Votați PSD….. Departe ajunge psd ul iar orașu nost va avea o dezvoltare fulminanta…. Păcat, la psd mai sunt oameni de valoare și profesioniști și au caracter.

  9. obiectiv Răspunde

    Dl. Oneț dacă toată ziua sunteți în media și vă faceți propagandă pentru obținerea unor funcții politice, nu ar fi mai indicat să vă dați demisia de la ANIF SM, că și așa nu ajungeți la program niciodată și nu produceți nimic lunar!!!??? Democratic așa ar fi, pentru că statul nu e obligat să vă plătească salariul moca doar pentru că sunteți un mare politruc psd!!! Poate dl împuternicit Nagy Otto se va sinchisi și v-a lua atitudine față de acest personaj sau poate și el e în aceiași situație???!!!! Mai mergeți și pe la lucru bă fraților pentru că statul nu e obligat să vă plătească salariile fără să produceți nimic, una e politica și alta e munca cinstită!!!!!

  10. haha Răspunde

    Din capitolul ” doi chei se trag de par” 😉

  11. h Auleu Maica Răspunde

    Ha Ha Ha
    Ă……Și unul chel , se uita la ei…..!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.