Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

LIVE. PSD Satu Mare și-a anunțat candidații: Dorel Coica la Primărie, Ionuț Oneț la Consiliul Județean

PSD Satu Mare și-a anunțat candidații la Primărie și la Consiliul Județean. Mai exact, fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, va candida din nou la Primărie, iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean va candida președintele interimar al organizației PSD, Ionuț Oneț.

Anunțul a fost făcut astăzi, la ora 15:00, la sediul Partidului Social Democrat Satu Mare, în cadrul unei conferințe de presă susținută de președintele interimar al organizației județene, Ionuț Oneț.

VIDEO LIVE:

Citește și:

2 comentarii

  1. Adrian Cozma Răspunde

    Un fleac, i-am ciuruit!

  2. obiectiv Răspunde

    Dl. Oneț dacă toată ziua sunteți în media și vă faceți propagandă pentru obținerea unor funcții politice, nu ar fi mai indicat să vă dați demisia de la ANIF SM, că și așa nu ajungeți la program niciodată și nu produceți nimic lunar!!!??? Democratic așa ar fi, pentru că statul nu e obligat să vă plătească salariul moca doar pentru că sunteți un mare politruc psd!!! Poate dl împuternicit Nagy Otto se va sinchisi și v-a lua atitudine față de acest personaj sau poate și el e în aceiași situație???!!!! Mai mergeți și pe la lucru bă fraților pentru că statul nu e obligat să vă plătească salariile fără să produceți nimic, una e politica și alta e munca cinstită!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.