Ultima actualizare: azi, 08:27

Naţionale

Ministrul Sănătății, Tătaru: „Facem o propunere spre starea de urgență

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit despre posibilitatea revenirii la starea de urgență, în contextul creștrerii numărului de cazuri de coronavirus în România.

„Gestionăm o criză a pandemiei, vreau să avem o legislație care să ne permită să ne desfășurăm activitatea, să revenim la acele cazuri de 100 și ceva de infectări pe zi. Facem o analiză, facem o propunere spre starea de urgență”, a spus minisitrul.

„Creșterea numărului de cazuri e de la o zi la alta și atunci se poate declara o stare suplimentară decât cea de alertă, dar evaluarea ne va da și răspunsul”, a adăugat el.


12 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Asta și vrei nenorocitu-le,tot creșteți din burtă cazurile să aveți motiv. Bata-va Dumnezeu de jegoși.

    • Altu Răspunde

      S-o f-ti pe ma-ta de prost! Du-te-n p-la mea si stai in padure daca nu iti convine!
      Din cauza unor dobitoci ca tine, mor oameni nevinovati!!
      Sa-te deie tie dumnezeu si covid, si ebola, dar si sida!

      • Altu Răspunde

        Ți-e numai cancer. Te pupa covidu,fraiere de botanist. Crezi în politicieni ești mai prost decât prostul.

        • Altu Răspunde

          Ma mooistule, macar invata sa scri in singura limba in care ai invatat sa comunici!

          • ...

            Văd că umbli peste tot cu organul în gură. Duci lipsă de ceva???

  2. ... Răspunde

    1. Din cazurile depistate sunt peste 30 la spitalul din Galați!! Medicii nu știu să poarte mască? Întreb și eu așa cu voce tare.
    2. S-au făcut peste 13.000 de teste, niciodată nu s-au făcut atât de multe într-o zi. Incidența este tot în zona 4%. Nu văd unde e alarma. Dacă am face să zicem 100000 de teste pe zi am avea cam 4000 de cazuri pozitive. Să vezi tu ce s-ar alarma atunci!
    3. Ei vor să conserve cât mai mult starea asta. Dar țările din vecini încep să ne închide granițele în nas. Astăzi pe rol este Austria. Când vom reuși să blocăm tot tranzitul peste graniță ce vom face? Ca și în cazul gripei aviare de acum 15 ani? Brusc vor dispare toate? Cred că mai țineți minte faza.

  3. ... Răspunde

    Revin pentru că ceea ce citesc prin ziare este de-a dreptul halucinant. Sunt 63 de cazuri de covid pozitiv la un spital din Galați și 7 cazuri la un spital din Timișoara! Cadre medicale! Vouă vi se pare normal??? Adică cei care ar trebui să nu protejeze tocmai ei? Suntem de toată groaza! Așa normal că sunt mulți pozitivi!

    • Altu Răspunde

      Asta este din cauza tampitilor ca voi, pe care va doare-n cur sa va protejati si sa putati masca!
      Voua v-as pune botnita, f.tuva-n gura de mooisti!

      • ... Răspunde

        Eu port masca. Așa că f.tu-te singur în oglindă. Ușor mai arunci invectivele trogloditul naibii ce ești! La noi în SM nu avem de unde a lua boala pentru că s-a stopat la început bine. Mișcare nu e că e județ amărât. Atât. masca trebuia 100% obligatorie din primul minut. Acum nu eram în situația asta. Cine e de vină? Eroii ăștia care nici acum nu au dat masca gratuit celor săraci. Așteaptă trecerea pandemiei? Sau cineva sus zice că poate așa scăpăm de asistații sociali? Nu știi tu ce porcării se ascund după mișculația asta! Dar se va afla. Apoi aștept să-ți ceri scuze.

    • bacteriolog Răspunde

      Problema este ca medicii se protejeaza bine ,dar si ei trebuie din cand in cand sa bea apa ,cafea sau sa mearga la WC , si atunci e problema ,si la dat jos haina de protectie ,e aproape imposibil ca exteriorul si interiorul sa nu se atinga .
      Incercati sa dati jos o haina ,pantaloni ,sapca etc date cu vopsea pe exterior si sa nu va vopsiti niciunde…..

      • ... Răspunde

        @bacteriolog. Dacă citești știrile naționale știi bine că la Timișoara nu asta a fost problema. Idem situația la căminele de bătrâni unde asistenții angajați fac treabă la bășcălie. Dă-l naibii de moș sau babă! Nu mă crezi du-te și verifică! Important ca familia să cotizeze lunar. Tot sistemul social și de sănătate își arată metehnele!
        PS. Ți-am mai spus și cu alte dăți, virusul nu e bacterie. Sunt două entități absolut diferite. Whatever.

  4. ...Altu...Altu...Altu Răspunde

    …Altu…Altu……Altu…Altu…Altu, mergeţi măi la o bere că vă ţicniţi cu tema asta interminabilă. Sau mergeţi la o conferinţă internaţională de creştere a covizilor de casă unde vă puteţi desfăşura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.