Ultima actualizare: ieri, 21:58

Locale

Angajat al Primăriei Micula, infectat cu COVID-19. Anchetă epidemiologică

Un angajat al Primăriei Micula a fost infectat cu COVID-19, acesta fiind izolat la domiciliu. Acesta a solicitat sprijinul medicilor în urmă cu mai multe zile, când a acuzat stări de rău, fin internat în spital. Ulterior, el a fost externat.

Potrivit surselor PortalSM, Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare a demarat o anchetă şi a dispus izolarea la domiciliu a trei angajaţi ai primăriei care ar fi intrat în contact cu bărbatul infectat.

Deocamdată nu se ştie dacă va fi afectată activitatea primăriei, însă au fost dispuse măsuri de protecţie suplimentare.

Specialiștii DSP așteaptă reluarea testelor COVID.

18 comentarii

 1. ... Răspunde

  Ar dacă se dovedește că s-a îmbogățit cu virusul ăsta în spital cât a fost internat?

  • observator Răspunde

   Care-i treaba ta? Du-te lucră ceva că altă treabă na-i.

   • ... Răspunde

    Și care-i treaba ta că mai nou faci sportul de-a te lega mai nou mereu de mine? Din ce am citit în articol mai mult ca sigur așa a și fost? Cât timp nu e vorba de tine totul e perfect? Adică intri cu o problemă în spital și ieși aproape sau chiar între patru scânduri? Ți se pare în regulă?

    • ? Răspunde

     Cum se face că 90% din cazurile de Covid sunt la îmbuibații statului, adică bugetarii. Auzi cazuri doar în primării,consilii județene,Dsp,spitale,azile, poliție, mănăstiri,etc. Fraierii de privați care lucrează pe bănuți mărunți nu prea se infectează. Cam ciudată chestia.

     • ...

      Bună dimineața Soare! Oricum premierul azi a anunțat că din 15.08 va fi mai bine. Probabil a citit din cărți.

     • Yon

      Salut,
      Păi privatul ascunde,că-i închide activitatea,primesc ponturi de la angajații instituțiilor statului”vezi că venim în control,să fie totul parfum”.au fost câteva cazuri în România și inclusiv în Satu Mare,dar s-au răsuflat,pe sistemul “închidem și plecăm”,mă refer la multinaționale.
      În Timișoara spre exemplu,Continental colcăie de cazuri,dar nimeni nimic,că”închide și pleacă”.În plus,”jurnaliștii” poate au interese să nu facă “reclame” negative,poate sunt pe statele de plată neoficiale,scriu,chipurile,de ce binefaceri întreprind,mai plantează un copăcel,o panseluță și gata,atunci vezi cu surle și trâmbițe prin presă.
      În orice caz,ne merităm soarta fraților,suntem cam retardați,în general…

      Nu ne mai ridicați nivelul de trai că ne îngropați de vii!

      Sănătate!

    • puncte puncte Răspunde

     ,, … ” PROSTUL DE SERVICIU, IN PENSIE DE BOALA

    • Satmarean Răspunde

     ,, … ” PROSTUL DE SERVICIU, IN PENSIE DE BOALA

   • Satmarean Răspunde

    E BOLNAV CRONIC IN PENSIE DE BOALA

  • Satmarean Răspunde

   ,, … ” PROSTUL DE SERVICIU, IN PENSIE DE BOALA

 2. Garuboz Răspunde

  Mai ,,trei stropi de pipi” observator cam are dreptate .

 3. Andana Răspunde

  Atata timp cat lucrezi intr-o institutie publica..riscul e mai mare sa te infectezi din moment ce ai contact cu oamenii..Macar acest functionar a avut bunul simt si s-a dus la medic ..in timp ce altii infectati prefera sa duca boala si sa-i infecteze pe cei din jur. Nu mai judecati oamenii..ca “fiecare pasare pe limba ei moare”..si mergeti si va testati..macar asa pentru siguranta..

 4. ... Răspunde

  Măi copii, nu vă mai agitați! Am înțeles că nu au primit bani din martie clinicile private pentru testele covid! Iar dacă nu se mai fac testele la cerere acuși imediat scade numărul celor depistați pozitiv! Pentru că 8000 din 24000 se fac la cerere. Știți ce va urma. Revenim iar țara-minune fără covid! Aproape. Păi dacă nu testăm la scară largă?😱

 5. ... Răspunde

  Tu cu mânuța ta ai demonstrat singur că ești bolnav rău de tot. Un om cu toate țiglele pe casă nu se comportă așa. De azi îmi schimb nickul. Să vedem ce vei face atunci.

  • covid 19 Răspunde

   Oooo! dar nu-ţi face probleme, te vom recunoaşte, subiectele tale preferate vor rămâne aceleaşi. Weekend plăcut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.