Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Avertizare meteo: Satu Mare rămâne sub Cod galben. Se anunță ploi și descărcări electrice

Județul Satu Mare rămâne sub Cod galben, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). În intervalul 16 august, ora 10.00 – 16 august, ora 23.00, meteorologii se așteaptă la ploi și descărcări electrice.

,,În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, nordul Olteniei și local în Transilvania vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp”, anunță meteorologii. 

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza mesajul de avertizare.

8 comentarii

  1. Meteo Răspunde

    Tot așa va ploua cum a plouat și ieri. ANM instituție a statului, alți incapabili. Mințim că la meteo.

  2. meteomania Răspunde

    De doua zile tot ploua neincetat.😂🤣😅 In prognoze si avertizari.
    Pentru prognozele astea aiurea eu le-as bloca salariile pe zilele cand nu au nimerit. Poate asa se invata minte.

  3. Cozma Răspunde

    esti un mare boouuu. Daca la tine pe ulita catunului nu ploua nu inseamna ca in apropiere nu e rupere de nori. Daca esti prosst macar nu semnaliza.
    Cod galben inswamna xa sunt conditii sa se intample. Nici durex nu au zis ca prezervativul defect carw te-a adus pe lume e defect. Au spus doar ca e posibil sa fie intamplari nefericite.

    • Meteo Răspunde

      @cozma ,tu ești un retard,unde aia a lui mămică-ta a plouat la noi în județ. Uită-te pe satelit, dacă ai putina cultura meteorologică.

      • meteomania Răspunde

        El asteapta comunicatul oficial. Nu crede nici ochilor dar comunicatul este sfant.
        Oricum @Cozma asta e prost de bubuie. Injura ca birjarul si asta este toata stiinta lui. Alupigus pentru @Cozma de o mie de ori pe zi.

  4. meteomania Răspunde

    Si cand a expirat de mult avertizarea a plouat bine si la noi. Chiar a reusit si ploua fara avertizare! Picaturile au nimerit la fix destinatia fara GPS si cod postal? Satu Mare e altfel. Nu are nevoie de avertizare. Nu e prima data.
    Cum se spune in Bucharest despre noi, locul in care se agata harta-n cui? Sau Baia Mare ori Satu Mare tot aia e?

    • Meteo Răspunde

      Avertizările sunt pt cei ca alde @cozma. Crede tot ce zice televizorul. Din păcate televizorul a devenit religia multora,cred tot ce le bagă pe gat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.