Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Mizerie de nedescris pe o stradă din municipiul Satu Mare. Gunoaiele, lăsate lângă pubelă

Mizerie de nedescris pe o stradă din municipiul Satu Mare. Mormane de gunoaie au fost lăsate fix lângă o pubelă, ”peisajul” fiind unul cât se poate de dezolant.

Imaginea a fost surprinsă ieri seară, sâmbătă, 15 august, pe strada Jocului din municipiul Satu Mare. Mormanele de gunoaie împrăștiate lângă pubelă i-au revoltat pe sătmăreni. Imaginea a fost postată pe un grup de Facebook și a stârnit numeroase reacții.

Imaginile de pe strada Jocului nu sunt singulare, probleme similare fiind raportate extrem de des și în alte zone ale municipiului.

Sursa foto: Facebook/Satu Mare Non-Stop

7 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Cât timp nu se găsește o soluție că bronzații să nu aibă acces la container așa va fi mereu. De multe ori pe dimineață containerele sunt goale iar în jur plin de mizerie. Nu știu ce păzesc comunitarii. Iar cei care aruncă pe jos mizerie amendați drastic,pt astea trebuie amenzi nu pt mască. Amenzi pt cei care distrug bunurile comunității,fac mizerie, gălăgie, parchează ilegal,etc. Pt astea ,NU pt cârpă.

    • ... Răspunde

      @Altu. Și când te gândești că totul se întâmplă vara în căldură mare și suntem în plină pandemie. Teoretic aceste focare ar trebui supravegheate cu mai mare atenție acum. Dar îmi amintesc cum a fost înscăunat Chișluca acum 4 ani de primarul actual la polimilitzia locală cum că va face minuni în orașul ăsta. Ce a făcut totuși?

    • observator Răspunde

      Tâmpitule, cârpa de care zici poate face diferenţa între sănătate şi boală. Văd că găseşti util să-ţi etalezi fixaţiile neghioabe. Şi, deşi ,,…” pleda pt. mască în ultima vreme acum te tolerează în amintirea vremurilor când eraţi în aceeaşi barcă de eurosceptici. Caractere, ce mai…

      • Altu Răspunde

        @observator, dacă tu chiar crezi că un virus microscopic poate fi ținut în frâu cu un rondy, ești cel mai prost din lume

  2. florisal Răspunde

    Romania secolul 21. Din cauza reparatiilor de drumuri pubelele au fost mutate cu 50 m mai incolo pe strada Jocului, tarcurile goale mutate temporar pe spatiul verde pe durata asfaltarilor. Acest lucru s-a mentionat pe tarcurile goale, dar asta e, de la analfabeti si nesimtiti nu ai ce astepta.

  3. Nimród Răspunde

    Oare de ce numai in cartiere?

  4. Nimeni Răspunde

    Ciudat titlu. Se zice ca mizeria de nedescris este langa o “pubela”, din poza se vede o parte dintr-un tarc cu containerele de gunoi. Poza fiind neclara nu se vede daca sunt sau nu sunt containerele inauntru, lucru important deoarece in micro 17 se lucreaza la o parcare si probabil ca acele containere au fost mutate in alta locatie, la fel si tarcul. Ma gandesc ca or fi venit niste cetateni la tarc, au vazut ca nu sunt containerele si atunci nemultumiti au aruncat gunoaiele pe jos, nebatandu-si capul unde sunt containerele. Apoi unul din cetatenii acestia a facut o poza si a trimis-o portalului cu un comentariu numai de el priceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.