Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

Candidatul Zoltan Pop, retras din cursa pentru președinția CJ: „Au de ales între Pataki și Pataki”

După ce în urmă cu doar câteva zile, mai exact vineri, 7 august, își anunțase candidatura la președinția Consiliului Județean Satu Mare din partea Partidului Civic Maghiar (PCM), Zoltan Carol Pop, a declarat astăzi că cei din conducerea partidului au decis să își retragă candidatul: ,,Conducerea PCM a luat decizia de a retrage candidatul propriu, adică subsemnatul”, spune Zoltan Pop într-o postare făcută pe Facebook.

În aceeași postare, Zoltan Pop, vizibil deranjat de decizia partidului, spune că la alegerile din 27 septembrie maghiarii din județul Satu Mare vor avea ,,posibilitatea democratică de a alege între Pataki și Pataki”.

Redăm, integral, mesajul postat de Zoltan Carol Pop pe pagina sa de Facebook:

,,Conducerea PCM a luat decizia de a retrage candidatul propriu pe n-nul Pop Zoltan Carol (adicǎ subsemnatul) pentru funcția de presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare. Pe aceastǎ cale doresc sa informez toți prietenii si cunoscuții mei cǎ eu respect decizia luatǎ de conducerea PCM cu privire la decizia luatǎ. La alegerile locale care se vor organiza in acest an nu am sǎ fiu prezent pe buletinele de vot pentru ocuparea funcției de presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare. PCM isi rezervǎ dreptul de a porni liste cu candidați proprii, listǎ pe care nu am sǎ fiu prezent. Totodatǎ doresc sǎ aduc la cunostința tuturor cǎ PCM nu a cerut nimic de la UDMR (nici un post de consilier județean si nici un post de consilier local in nici o localitate din județ asa cum sa vehiculat in diverse grupuri, cicǎ PCM ar fi sarit pe ciolan. Nici vorbǎ!!). Este vorba cǎ PCM nu si-a asumat responsabilitatea al unui eventual esec al UDMR in cazul pierderii funcției de presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare. Cu mare interes si responsabilitate am vrut sǎ candidez si sǎ-mi masor popularitatea si puterea dar cu pǎrere de rǎu trebuie sǎ vǎ aduc la cunostința cǎ de data aceasta acest lucru nu se va intimpla. In continuare tuturor maghiarilor din județ le este datǎ incǎ odatǎ posibilitatea democraticǎ ca sǎ aleagǎ intre un presedinte al Consiliului Judetean UDMR (Pataki Csaba) si un presedinte al Consiliului Judetean UDMR (Pataki Csaba). Tuturor le doresc foarte mult succes!”

Sursa foto: Friss Ujsag

CITEȘTE ȘI:

18 comentarii

  1. unguru bulan Răspunde

    era de asteptat , nu-si scad sansele luptandu-se intre ei

  2. Sipos Răspunde

    Du-te Zoli în pulă !!!. N-ai ce lucra ???. Ha ???

    • UnGuru Power Răspunde

      Auzi la el….fluiera si asta. Primesti indemnizatii de la partid pentru comentarii? Hai SICTIR!

  3. Cetatean Răspunde

    Ți-au stråns måna la ușă sau te-au ars cu fierul încins??? Asta este corectitudinea ungurească! Vrem autonomie și libertăți dar noi suntem dictatori!

  4. traseist Răspunde

    Parca acest pop carol sau Pap Károly la alegerile anterioare era candidatul PDL – lui. Nu este maghiar adevarat cu coloana. EJECT cu asemenea specimeni la groapa ecologica de la Doba 🙂

    • UnGuru Power Răspunde

      Cu EJECT ar trebui sa incepi TU viata….din pacate ai ajuns aici. Tot ma gandesc de unde mai ajung asemenea indivizi in societate…..Nici tie n ar strica un transfer la fratii tai de peste DUNA….

  5. jancsi Răspunde

    Slabă marfă !!!

  6. unu Răspunde

    Aci trăbă un bărbat pă **** lui , nu hospe !

  7. Jani bácsi Răspunde

    În poză sunt niște “caractere” veritabile.😱🤮🤢 La momentul când se făcea poza și se anunța candidatura la județ erau așteptați la o discuție la UDMR pentru stabilirea colaborării la alegeri. Apoi brusc s-a anunțat candidatura. Apoi brusc s-a și retras! Trageți concluziile singuri.😱😥

  8. anonymus Răspunde

    Pop Zoltan este un trântor din Carei, la fel ca Oneț Ionuț de la PSD, ambii refugiati la ANIF Carei și SM,, care nu au nicio legătură profesională cu aceste unități, care încasează de pomană salarii de la bugetul de stat și care nu își pot justfica activitatea profesională deoarece sunt incompetenți și ocupă aceste functii datorită partidelor din care fac parte!! Nu știu dacă e normal dacă faci parte dintr-un partid ca și încasezi fără drept salar de la stat fără ca măcar să fii prezent la program, și fără să mai lucrezi ceva. Aștia sunt oamenii din jud. SM care vor functiile politice, niște incompetenți care de multe ori uită ce pregătire profesională și studii au și care nu pot să poarte un dialog elevat legat de problematica actuală a societății noastre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. unguru bulan Răspunde

    No bine bine, stim ca ungurii urasc romanii…dar au inceput sa se urasca ungurii intre ei? Asta spune multe :))))))))))))))))))))))

    • y Răspunde

      Nu se urăsc fraiere. Ăștia-s gen Gicăcontra. Adică ceva USR unguresc. Nimic nu-i bun la ei. Dar nici voturi nu prea pupă. Din 4 în 4 ani se dau în spectacol. Atât.

      • fela tie y Răspunde

        Nu-ti mai baga sorloboanca intre saltea si pat ca-ti mor neuronii. Fa-ti un serviciu si taie-ti singur accesul la internet ca ai inceput sa bei din vasul de toaleta in loc de robinet, la cat de peneplen esti.

      • y Răspunde

        y rasclonatu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.