Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Consiliul Concurenței analizează preluarea unor părți din grupul Schlemmer de către Delfingen Industry

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Delfingen Industry S.A. intenţionează să preia unele active și acțiuni ale grupului Schlemmer.

Delfingen Industry S.A., având sediul în Franța, activează în domeniul producției și comercializării de componente pentru industria auto și alte industrii. În România, Delfingen Industry S.A. are două filiale (Delfingen RO-Transilvania SRL și Delfingen RO-Valahia SRL), aferente a două puncte de producție.

Grupul Schlemmer, controlat exclusiv de societatea de investiții 3i Group plc, își desfășoară activitatea în domeniul producției și comercializării de componente pentru industria auto și alte industrii. În România, grupul Schlemmer este prezent prin compania Schlemmer Romania S.R.L.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. Govorel Răspunde

    Pai Valahia? Firma ungurilor.. daca mergeti la Vetis o sa vedeti cum deja pe halele acestei firme apare sediul Logistic Tarr! Dar acum nu se mai sesiseaza nimeni ca au luat toate lucrarile din judet si din oras. Au peste 16 santiere deschise Silard Tarr doar pe constructii. Iar fratele lui are zeci de contracte cu primariile din judet pentru drumurile, caminele culturale, dispensare si trotuare care trebuie executate chiar prin PNDL 1 si 2. Succes DNA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.