Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Criminalul din centrul municipiului Satu Mare, trimis după gratii. Arestat pentru 30 de zile

Criminalul din centrul municipiului Satu Mare a fost trimis după gratii de judecători. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce l-a ucis cu sânge rece pe tânărul Beniamin O., în vârstă de 29 de ani, din Ardud.

,,Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Dispune arestarea preventivă a inculpatului S.V.A. ,aflat în stare de reţinere la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Satu Mare, cercetat în dosar cu număr 470/P/2020 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, de la data de 29.08.2020 până la data de 27.09.2020, inclusiv”, este decizia judecătorilor.

Omul străzii care l-a asasinat vineri noapte pe tânărul din Ardud în centrul municipiului Satu Mare, a fost dus ieri în faţa judecătorilor din Satu Mare. Acesta este un cerşetor cunoscut drept “capul” cerşetorilor din oraș. El aduna bani şi de la ceilalţi cerşetori, fiind cunoscut ca fiind cel mai „forţos” dintre ei.

Potrivit surselor PortalSM, în ultimii ani el a primit nu mai puţin 75 de amenzi pentru cerşetorie şi scandaluri, amenzi pe care nu le-a achitat niciodată. El trăia din cerşit în zona centrală şi din banii luaţi de la alţi cerşetori.

Deocamdată, nu este foarte clar cum s-a petrecut tragedia, doar că cerşetorul ar fi solicitat bani tânărului, după care l-ar fi atacat cel mai probabil cu un cuţit găsit la un tomberon. Totul a durat o fracţiune de secundă, după care cerşetorul a fugit, fiind prins ulterior de poliţişti.

CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Pe viata merita nenorocitul!!!

  2. Fasz Răspunde

    Era cunoscut sub pseudonimul Anderson. Probabil se saturase de viata de boschetar și căuta un loc mai sigur, la pușcărie o va duce mult mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.