Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Criminalul tânărului din Centru Sătmarului are la activ 75 de amenzi! Cunoscut drept “capul” cerşetorilor

Criminalul tânărului din centrul municipiului Satu Mare este un cerşetor cunoscut drept “capul” cerşetorilor din oraș. El aduna bani şi de la ceilalţi cerşetori, fiind cunoscut ca fiind cel mai „forţos” dintre ei.

Potrivit surselor PortalSM, în ultimii ani el a primit nu mai puţin 75 de amenzi pentru cerşetorie şi scandaluri, amenzi pe care nu le-a achitat niciodată. El trăia din cerşit în zona centrală şi din banii luaţi de la alţi cerşetori.

Deocamdată, nu este foarte clar cum s-a petrecut tragedia de azi noapte, doar că cerşetorul ar fi solicitat bani tânărului, după care l-ar fi atacat cel mai probabil cu un cuţit găsit la un tomberon. Totul a durat o fracţiune de secundă, după care cerşetorul a fugit, fiind prins ulterior de poliţişti.

După această tragedie problema cerşetorilor a ieşit din nou în atenţia publicului. Dacă oamenii se plâng că nu sunt patrule de poliţie, poliţiştii se plâng că şi atunci când îi prind nu pot face aproape nimic. Dacă îi duc pe cerşetori la psihiatrie sunt eliberaţi după câteva ore sau zile, iar de când a izbuncit pandemia COVID-19 nu mai pot fi internaţi nici la adăpostul de noapte, pe motiv că nu testul efectuat şi pot răspândi virusul. În aceste condiţii, susţin poliţiştii, nu pot decât să aplice amenzi, care în final nu au niciun sens.

Citește și:

4 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    O ba da.
    Au ce face dar nu vor.
    Legea prevede posibilitatea transformarii amenzii neplatite in inchisoare.
    Dar pentru asta e de lucru !
    Nici o grija , daca un om cinstit nu-si plateste amenda, se gaseste ac de cojocul lui.
    La bosxhetari nu, ei au regim preferential !

  2. y Răspunde

    Ecuația este simplă. Un tânăr chiar de perspectivă a murit de mâna unui handicapat și dobitoc, posibil drogat, asistat social. Absolut degeaba!!! Aici se vede pe ce se pune baza, ce este important. E jalnic. Toți tâmpiții și condamnații au drepturi dar tu, cetățean onest ai măcar dreptul la viață? Că de sănătate și asistență sanitară m-am lămurit definitiv. Suntem buni ca niște roboței, să muncim până crăpăm numai să fim cu dările la zi. Ca să nu ne execute ANAF-ul chiar și post mortem. Au fost astfel de situații, Aștept reacții rapide și pertinente din partea autorităților altfel chiar nu știu de ce să mă duc să-i votez. Dar reacția liberalului Cozma vis-a-vis la subiect la început de campanie este dezgustătoare. Mai că zici că-i profanare.

  3. Vlad Tepes Răspunde

    @y – asa ar fi normal sa vedem o reactie rapida si cit se poate de ferma din partea autoritatilor dar tare ma tem ca justitia il va lasa liber , sigur sub control judiciar , asta inseamna tot liber la un gunoi ca asta.
    Sper sa ma insel dar mai vorbim !

  4. apollo Răspunde

    @vlad tepes s-a propus de catre M.A.I transformarea amenzilor neplatite in zile de inchisoare daca persoana nu se prezinta pentru activitate in folosul comunitatii…din pacate puterea judecatoreasca considera ca un cumul de fapte contraventionale gen prostitutie sau cersetorie nu pot fi transformate in fapte penale chiar daca ar trebui sa se tina cont de reaua credinta si de sfidarea justitiei..datorita acestor scapari legislative anderson si altii ca el in loc sa fi stat in puscarie curma vieti nevinovate pe strazi…si in loc sa invinuim clasa politica si puterea judecatoreasca lovim in politisti care daca ar fi avut mijloacele legale demult l-ar fi trimis unde ii este locul adica la racoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.