Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Cristian Budău este invitatul emisiunii PortalSM BUSINESS, diseară, de la ora 19,30

Omul de afaceri Cristian Budău, important dezvoltator imobilizar ce a construit peste 150 de case în ultimii ani în județul Satu Mare, vine în această seară, de la ora 19,30, la emisiunea PortalSM Business, moderată de jurnalistul Gil Pietrar.

Vom afla totul despre evoluția pieței imobiliare în județul Satu Mare, dar și secrete pe care trebuie să le știți în momentul în care începeți să construiți o casă.

Budău are inclusiv un curs propriu online despre cum să îți construiești casa, la ce să fi atent: 21 de secrete despre cum să-ți construiești casa de vis la 1/2 de preț, fără să înnebunești.

PortalSM Business

PortalSM a lansat în luna iulie 2020 emisiunea PortalSM BUSINESS, moderată de jurnalistul Gil Pietrar, transmisă în direct pe pagina de Facebook PortalSM și pe site-ul www.portalsm.ro.

În studioul PortalSM vor fi invitați oameni de succes din județul Satu Mare a căror poveste merită să fie cunoscută, auzită și transformată într-o sursă de inspirație pentru tânăra generație, și nu numai.

Prin intermediul lor, echipa PortalSM își propune educarea sătmărenilor din punct de vedere financiar sau antreprenorial, dar și să le ofere acestora speranța că SE POATE, indiferent de unde provin, ce trecut au, care este familia lor, ce sprijin sau situație financiară au.

Moderatorul emisiunii este jurnalistul Gil Pietrar, cu o experienţă de peste 15 ani atât în presa locală cât şi naţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.