Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTOPLANURI. Primăria licitează amenajarea malurilor Someșului. Licitație de milioane de lei

Primăria Satu Mare a lansat licitația pentru amenajarea malurilor Someșului. Proiectul, în valoare de peste 6 milioane de lei, fără TVA, va consta în remodelarea terenului și transformarea acestuia într-un parc și un loc de promenadă pentru sătmăreni. Deschiderea ofertelor va avea loc la începutul lunii octombrie.

Licitația pentru proiectul ”Transformarea zonei degradate malurile Someşului între cele 2 poduri în zonă de petrecere a timpului liber pentru comunitate” a fost lansată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), iar data de deschidere a ofertelor este 06.10.2020. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 06.04.2021. Valoarea estimată fără TVA a lucrărilor este de 6.219.472,73 lei.

Valoarea totală a proiectului finanțat de Uniunea Europeană este de 8.493.748 lei, din care contribuţia proprie ce revine Primăriei Satu Mare este de 150.078,99 lei. În cadrul proiectului se va realiza dotarea zonei cu facilităţi de recreere şi petrecere a timpului liber prin amenajare de alei, locuri de joacă, terenuri de sport / fitness, montarea de mobilier urban, instalaţii de iluminat, supraveghere video, distribuţie semnal Wi-Fi.

CITEȘTE ȘI:

10 comentarii

  1. mae Răspunde

    lasa malul somesului…rezolva probleme mai grave…..sa vazut ieri cam ce prb sint …..polgar mester keresken gabor

  2. Axente Onoriu Răspunde

    Faina initiativa. In in final si Satu Mare va deveni mai civilzat.

    Malul Somes apartine de fatada orasului, de care ne impiedicam in fiecare zi. E un teren in paragina care trebuie dezvoltata…

    • axente romanu Răspunde

      axente ur, vazut la tine ca vorbit ca p*** romaste limba. e clar che tu ungur estem de la echipa lui gabor. pastac de gabor. rusinica…. daca faci o treaba, fa-o bine!!!! ca te trimite gabor la lipit afis cu edda si boney m.

  3. papirzsacsko Răspunde

    lasa ca o sa vina kaika si o sa le rezolve pe toaste ,tu stii bine ca numai INVIDIA vorbeste din tine

  4. max Răspunde

    Suntem vrajiti cu proiecte de ani de zile, dar acest oras a ramas aproape la fel de zeci de ani. Pe hartie Satu Mare este ca si un fel de Amsterdam. Lumea vrea fapte nu vorbe. Cineva trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru banii cheltuiti aiurea . Nu mai vrem primari care doar vorbesc ci vrem pe cineva care chiar va face ceva pentru acest oras.

  5. Calin Răspunde

    Mai cavaleri de tastatura frustrati, ia mereti voi si faceti ceva folositor tari, Domnului si comunitatii!

  6. CARAS AURIU Răspunde

    Eu vreau si locuri amenajate pt pescari…

  7. Coi ca Răspunde

    Și când crește Someșu și aduce vaci moarte și bușteni, cum o să fie ???

  8. ciprian Răspunde

    Bla,bla,bla…campanie electorala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.