Ultima actualizare: azi, 15:20
Locale

FOTO. Careian dispărut fără urmă. Familia disperată ne cere ajutorul

O familie din Carei apelează la sprijinul voluntarilor pentru a extinde căutarea unui careian, în vârstă de 73 de ani, care a dispărut în data de 20 august în zona Grădina Viilor, informează Opinie de Carei.

Redăm mesajul dat publicităţii de membrii familiei:

,,Tată meu a dispărut, în data de 20 august, la ora 6.30 dimineața, în zona viilor, lângă terenul Viei Partidului. A fost căutat, în acel spațiu, timp de două zile, cu ajutorul prietenilor, colegilor și jarndarmilor, dar nu e de găsit nicicum.

Suntem nevoiți să căutăm în afara acestei zone, să extindem cercetările, pe întreg teritoriul viilor. Așadar, cei care doresc să ne ajute în acest efort de căutare sunt mai mult decât bineveniți. Este nevoie de un număr foarte mare de persoane, pentru a putea acoperi fiecare metru din zona respectivă. Cei care puteți da o mână de ajutor sunteți rugați să sunați la numărul 0755816546 (Tomi) sau 0745927842 (Magdalena) sau să veniți la răscrucea celor două drumuri (cel dinspre Tiream și cel dinspre Ianculești).

Totodată, cei care cunosc o persoană care să posede un câine de urmărire persoane, profesionist, sunt rugați să ne anunțe. Un astfel de câine ne-ar fi de folos în această cercetare. Vă mulțumim anticipat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus Satu Mare: Niciun caz nou de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 22 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 77.544 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Închide