Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Protest față de dezastrul de pe Autostrada Codrului. Oamenii au ieșit din nou în stradă

Oamenii au ieșit din nou în stradă pentru a protesta față de dezastrul de pe Autostrada Codrului. De data aceasta, codrenii au ieșit în număr mai mic, însă, cu toate acestea, sunt deciși să nu se oprească.

Protest restrâns în această după-masă în Amați. Circa 20 de persoane s-au adunat în fața Bisericii Ortodoxe din localitate, protestul fiind unul mai tăcut decât de obicei.

Oamenii nu au mai pornit cu mașinile spre Satu Mare așa cum au făcut în săptămânile trecute. Aceștia speră ca măcar acum, în al doisprezecelea ceas, Consiliul Județean să își facă datoria. În caz contrar, protestele vor continua sub o formă sau alta.

21 comentarii

  1. unu Răspunde

    Da-ți cu ri de pământ, fută-i D…zeu să-i fută !!!

  2. Jan Răspunde

    Mămăligă ala de Pataki nici așa na rezolva numic !!!

    • obiectiv Răspunde

      Dl Stan in calitate de sef IPJ SM dati ordin la dl Lupisca seful SPR ca sa aplice sanctiuni la presedintele CJ si primarilor din Paulesti, Viile Satu Mare si Homoroade pentru ca in atatia ani nu au luat masuri de reabilitare a drumurilor publice pe care se realizeaza traficul rutier in zona Codrului, avand in vedere ca toti au calitatea de administrator de drumuri!!!!!

  3. Szalma Jack Răspunde

    S.F.-Anul de gratie 20175…Un nou protest pe Autostrada Codrului.Heliporturile din curtile oamenilor sunt pline de praf,iar aparatele de zbor au probleme la decolare si aterizare din cauza vantului care matura praful de pe Autostrada Codrului facand invizibile caile de zbor.Androidul sef,de la Consiliul Judetean a promis un strat de gazon pe toata portiunea de autostrada,insa androizii din subordine sunt profund corupti si-i doare la basca de codreni…

  4. ok Răspunde

    Bun…acum sa vorbim ce vedem in poze.
    Deci aia in pantofii rosii nu intra deloc in decorul pozelor..o fi frumos imbracata 🤮 ,dar eu o vad aiurea in contestul ala.

  5. Pui Răspunde

    De ce nu l_ati chemat si pe adisor cozma ca troneaza pe benar ,sa va idrulige si el ceva minciuni,o zis ca va baga gaz…in cur…tile tuturor!:))))))

  6. Janika Răspunde

    Ma intreb si eu ,oare cand si-au cumparat / construit casele era drumul mai bun ? Hai ,sincer ! Ma la-si cu zdrentele de la protest,vine inbracata ca la bal . Chiar acum v-ati trezit ca nu aveti drum ,inaite de alegerii ?! Ce protestatarii ,care nu are timp sa vina la protest ca-i de cules prunele.

    • Jenika Răspunde

      Jenika invata sa scri corect, ca esti tare proasta!!!

      • corector Răspunde

        …,,scrii” cu doi de ,,i” deşteptule.

        • xman Răspunde

          Ardelean Simion, Bontea Zenoviu, consiliile locale ale comunelor pe care le reprezinta, Pataki Csaba si CJ SM sunt toti responsabili!!!! Oare cate amenzi le-a politia rutiera din cadrul IPJ SM administratorilor de drum responsabili???? Toate aceste institutii publice nu isi fac datoria inclusiv politia, asta e adevarul, toti stiu asta si tac!!!! Banii sunt folositi in alte scopuri si nu pentru reabilitarea drumurilor din zona codrului, dar timpul trece leafa merge si indemnizatiile!!!!

        • vulpea bi-polara Răspunde

          Inca un pic, ca dupa ce da bruma se gata cu protestele. Or sta codrenii la caldurica pana dupa pasti, sa nu-i traga frigu la sale.

  7. cetatean Răspunde

    Govorache cheama-l pe TehnicAsist si la puscarieeeee !

  8. nr Răspunde

    Oare daca acest drum era in Franta si la protest erau in strada Vestele Galbene,oare cum se termina protestul? Pasnic?… Dar cum tara noastra a fost si v-a ramene un “pasalac” romanii au in gena pozitia” capu plecat”

  9. a Răspunde

    Am mai scris lucrul acesta… daca oamenii asteapta autostrada (vezi dex ce inseamna), nici in 2502 nu e gata.
    Daca asteapta DJ poate ii ascilta cineva. Acesti oameni sunt manipulati, au o completa lipsa a realiatii in care se misca. Nu e autostrada, e dj.. ma repet.
    Ce pot face? Legal? 2 solutii…
    1.saoblige Politia sa amendeze administratorul drumului.
    2. Sa arate (cumva) la UE situatia.
    Altceva nu outeti face.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Cum sa le spui la codreni ca nu e autobahn? Cand la noi toate ulitele is autostrazi….si toate cotetele catedrale. Autostrada oasului, codrului etc.

  10. xman Răspunde

    Ardelean Simion, Bontea Zenoviu, consiliile locale ale comunelor pe care le reprezinta, Pataki Csaba si CJ SM sunt toti responsabili!!!! Oare cate amenzi le-a politia rutiera din cadrul IPJ SM administratorilor de drum responsabili???? Toate aceste institutii publice nu isi fac datoria inclusiv politia, asta e adevarul, toti stiu asta si tac!!!! Banii sunt folositi in alte scopuri si nu pentru reabilitarea drumurilor din zona codrului, dar timpul trece leafa merge si indemnizatiile!!!!

  11. R2D2 Răspunde

    Sa ma lamureasca cineva .
    Ce treaba are CJ Satu Mare ? Banii au fost alocati din partea lor, la primariile respective din zona.
    Unde sunt banii ? pe ce s-a cheltuit ? Firma de executie a taiat din materiale ?
    Sau CJ Satu Mare e de vina, fiindca nu urmarea cheltuirea acestor bani de primariile respective ?

    • a* Răspunde

      Firma castigatoare adica Tehnic Asist a intrat in insolventa si acum taraganeaza sa mai faca ceva. Atat. Dar oamenilor le e frica sa se ia la gura cu Govor asa ca fac scandal pe gratis. Sau cine stie? Poate sunt manati de cineva. Oricum asa drum nu o sa aiba si iar vine toamna.

      • Misu Răspunde

        La oameni nu le e frica,govor se caca pe el sa mearga sa dea socoteala in fata oamenilor cum a furat banii cu tehnica si pe iei i_a lasat in cacat pana in gat,sa gi dat o ochi cu ei nici cacat de analize nu mai ramanea din el!!!

  12. ... Răspunde

    Stati linistiti ca a cumparat cba-ul Popasul Codrenilor de la Oteloaia, acum se va face drumul. Ca doar nu o sa-si rupa limuzinele pe aratura aia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.