Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Directorul Finanțelor Publice Satu Mare, depistat cu Coronavirus! Anchetă epidemiologică în instituție

Directorul Administrației Județene a Finanțelor Publice Satu Mare a fost depistat cu noul Coronavirus, în urma unor testări. El este internat în acest moment la spitalul din municipiul Carei, potrivit informaților obținute de jurnaliștii PortalSM.

În cadrul instituției a început o anchetă epidemiologică, fiind testați mai mulți angajați. În acest moment, 30% dintre angajați lucrează de la birou, iar restul de 70% lucrează de la domiciliu, prin rotație.

Reamintim că Muzeul Județean din municipiul Satu Mare este închis pentru public, după ce managerul instituției a fost depistat cu Coronavirus, potrivit informațiilor PortalSM. El este internat în acest moment la spitalul din municipiul Carei, prezentând simptomele specifice infectării cu COVID-19.

Până astăzi, 27 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 83.150 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 36.677 de pacienți au fost declarați vindecați și 10.130 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.  

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.