Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Kereskenyi, mesaj pentru ministrul Transporturilor. Îi cere grăbirea plății exproprierilor de pe Varianta de Ocolire

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, îi cere ministrului Transporturilor, Lucian Bode, să grăbească procedurile privind acordarea despăgubirilor pentru terenurile expropriate pe Varianta de Ocolire.

Edilul i-a transmis ministrului un mesaj prin intermediul paginii sale de Facebook. Redăm integral mesajul primarului Kereskenyi Gabor:

„Profit de prezența domnului ministru al Transporturilor, Lucian Bode, pentru a-i cere să grăbească procedurile privind acordarea despăgubirilor pe care Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere ( CNAAIR), trebuie să le plătească pentru terenurile expropriate pe centura de ocolire a municipiului Satu Mare.

Peste 300 de foști proprietari de terenuri așteaptă de mai bine de doi ani să primească banii, care întârzie din motive birocratice. O perioadă inadmisibil de mare”, transmite edilul.

Citește și:

3 comentarii

  1. Ion Roman Răspunde

    Na so trezit puliska că vin alegerile

  2. Lili Răspunde

    Hai sa zic si eu ceva daca tot suntem in precampanie electorala si vine un ministru pe aici ….
    Domn primar, altii asteapta de zeci de ani sa li se faca dreptate si sa se aplice legea, inclusiv de onor Primaria Satu Mare!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.