Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Târg caritabil în Ardud|Apel pentru salvarea micuței Alexa

Micuța Alexandra, o fetiță de numai 10 luni, care suferă de o boală grea, are nevoie de 2,1 milioane de dolari pentru a putea fi salvată. Sătmărenii cu inimă mare sunt invitați la sfârșitul acestei săptămâni să ajute la salvarea Alexei, în cadrul unui târg caritabil ce va avea loc în orașul Ardud.

,,Targ caritabil în Ardud pentru salvarea micuței Alexandra. Alexa, cum îi spun cei din familie, are deja 10 luni și duce pe umeri o luptă grea cu o boală numita AMIOTROFIE SPINALA TIP I. Unica șansă ca Alexa să fie salvată este vaccinul ZOLGENSMA, în valoare de 2,1 milioane de dolari.

În acest sens se va organiza și un târg caritabil, care va avea loc în data de 15.08.2020 respectiv 17.08.2020 și 18.08.2020 între orele 9-17:00 în Parcul Central Ardud lângă fabrica Ardudana, unde veți putea achiziționa haine, accesorii, jucării, electrocasnice, etc. De asemenea, se vor organiza și tombole, unde veți putea câștiga lucruri minunate!

Haideti să fim uniți ca de fiecare dată și să putem spune “am ajutat la salvarea Alexei”! Dat fiind situația curenta, masca protectoare este obligatorie!”, este mesajul transmis de organizatori.

CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.