Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Crima din Satu Mare. Deputatul Romeo Nicoară cere demisii: ,,Nu mai căutați scuze”

Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, arată cu degetul înspre municipalitate în cazul crimei petrecute vineri seara în centrul Sătmarului: ,,Autoritățile municipale au fost inerte și nu au prevenit o situație care putea să fie 100% evitată”, spune Romeo Nicoară. De asemenea, Nicoară cere demisii: ,,Nu mai căutați scuze”, spune deputatul.

Redăm, integral, declarațiile făcute de Romeo Nicoară:

,,Tragedia din zilele acestea din Satu Mare s-a lăsat, din păcate, așteptată. Autoritățile municipale au fost inerte și nu au prevenit o situație care putea să fie 100% evitată.

În aceste momente, singura atitudine din partea celor care au stat fără să facă nimic este asumarea răspunderii, nu războaie politice și declarații politice. Asumați-vă că ați lăsat o situație socială să degenereze, care era direct în coordonarea primăriei. Asumați-vă și propuneți soluții. Nu suntem sat fără câini.

Iar cei care aveți un rol direct în acest caz, cum este cazul Șeful Poliției Locale, nu mai așteptați să vă „scoată” șefii: dați-vă demisia! Acum. Și nu mai căutați scuze.

Noua conducere a primăriei are obligația morală să vină cu o nouă politică socială, modernă, cu soluții adevărate de integrare socială și cu măsuri, în oglindă, de ordine publică.

Cât privește „răspunderi” politice, nu vom uita niciodată asaltul asupra legilor penale făcut de PSD, care a încurajat pe față infracționalitatea, zi de zi, timp de 3 ani, sau modul în care au forțat pensionarea din Poliție a multor specialiști care azi, iată, ne lipsesc.

Condoleanțe familiei îndurerate.”

6 comentarii

  1. Satmareanul Răspunde

    Salutare, S-a mai trezit un politician cu ,,state vechi” sa-si dea cu parerea. Chiar nu aveti pic de rusine? Voi conduceti Romania de 30 ani exact la fel. Toti, PSD, UDMR, PNL, ALDE etc…, aceeasi ciocoi lipsiti de coloana vertebrala si reguli elementare de bun simt. Nu mai stim cum putem scapa de voi, votul nu e solutia, deoarece si baietii noi sunt ca voi. Ati dat dovada de perseverenta si tact pedagogic in a-i invata. Rusine, rusine, rusine….!

  2. musca pe căciulă Răspunde

    Epistolă-mustruluială pentru acest noname parlamentar care are două mandate la activ și nu a făcut nimic pentru comunitate. Sau cel puțin impresia artistică este că 8 ani a dormit în papuci și brusc acum se trezește că hopa vin alegerile.
    -Fă dragule o căutare pe goagăl dacă nu știi (ar trebui să știe din mai multe motive) ce atribuții are viceprimarul.
    -Cine este viceprimar și din ce partid face parte în Satu Mare.
    -Cine este la guvernare și dacă dumnealui face/mai face parte din respectivul partid.
    -În cazul în care face parte din partidul de guvernământ ia să caute rapid rezolvarea problemei.
    -Dacă este creștin i-a trecut prin cap ca în loc să arate cu degetu’ măcar să spună un condoleanțe scurt către familie să să vadă dacă poate ajuta.
    -În rest era mai bine dacă tăcea. Pentru toți.
    Semnat musca pe căciulă.

  3. Cetatean Răspunde

    Câtă dreptate și sătmărean și anonim. Politicieni sătmăreni INCOMPETENȚI! 30 de ani!

  4. Irina Răspunde

    Se mai trezeşte parazitul din hibernare ,asemenea rebuturi ca şi el trebuie scoase de pe scena politică
    Se discută prin oraş că şi Panait spalã banii fostului şef de Miliție Molnar care este unchiul lui .Halal clasă politică .

  5. c-block Răspunde

    @Irina, aici îți dai seama ce bine era dacă se aplica imediat după Lovituția din 89 o lege a lustrației. Măcar pentru 5 ani. Acum e târziu și tot ne lovim de puii foștilor care continuă să facă ceea ce au învățat încă de când au supt de la sân. Degeaba încearcă să ne vândă gogoși. Și câți sunt în asemenea posturi!😱 Știu o grămadă de exemple numai în orașul ăsta.

  6. R.C. Răspunde

    Peste trei zile când totul se uită, cerșetorii, boschetarii, prostituatele și peștii vor fii din nou pe metereze.
    Incompetență și delăsare maximă !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.