Ultima actualizare: azi, 22:40
Locale

Adrian Cozma: Odoreu e un exemplu de bună guvernare locală

Aflat la Odoreu la inaugurarea unui centru medical din comună, candidatul la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, a reiterat ideea că județul are nevoie de investiții în sistemul de sănătate, iar fondurile europene sunt soluția pe termen mediu.

“Viața în mediul rural poate fi la fel de plăcută și atractivă dacă vom reuși să aducem civilizația în aceste locuri. Pentru ca tinerii să vină, să revină și să rămână în satele lor e nevoie de o renaștere a satului românesc prin modernizarea acestora și prin aducerea serviciilor publice medicale, de sănătate, dar și cele ce țin de transport public și altele “, a menționat Adrian Cozma.

Acesta apreciază faptul că unul dintre motivele pentru care tinerii din satele județului ar rămâne acasă pentru a-și construi un viitor, e asigurarea de servicii publice de calitate, de servicii medicale.

“Odoreu a cunoscut o dezvoltare rapidă și aici generațiile de tineri se pot gândi serios la un viitor în comunitatea lor. Lucrurile sunt la locul lor și în scurt timp se vor finaliza toate proiectele de sistematizare și modernizare ale comunei. O notă bună pentru administrația de aici care știe ce are de făcut și care a reușit implementarea unor proiecte importante, pe termen lung”, a subliniat candidatul PNL pentru conducerea județului Satu Mare.

Adrian Cozma se află într-un turneu prin comunitățile aflate în imediata apropiere a municipiului Satu Mare pentru a prezenta priectul său de dezvoltare a întregii zone pe care o vede una metropolitană.

Zonele periurbane sunt cele mai atractive pentru investiții și pot aduce dezvoltare orașului și județului. Satu Mare și comunele din jur, Păulești și celelalte se pot aduna în realizarea unui mare proiect de dezvoltare și de atragere de investiții care să genereze locuri de muncă bine plătite.

9 comentarii

 1. Alin Răspunde

  Mitică esti in bulangiu traseist!!!……

 2. Tineriada Răspunde

  sunteti voi liberali la fel cum Hagi era olimpic la romana!!!

 3. Nha Răspunde

  In fiecare psdist e un liberal adica ii plac banii

 4. figaro Răspunde

  NOh Doamne ajuta! Daca Mitica era pesedist, oare catindatul Cozzzma avea aceeasi parere?

  • c-block Răspunde

   Cred că știi singur răspunsul. 😱😥😤🤮

   • figaro Răspunde

    Pai si atunci mai e el oare credibil?

    • c-block Răspunde

     Contează numai până la momentul în care ai pus ștampila pe buletinul de vot. După aia se uită și programele și promisiunile și sigla de partid, tot. Ca să citez un “monstru sacru” al pedeleului defunct Vasile Blaga: “Am prostit [email protected]”. Asta ca să știi de ce mergi la vot. Din păcate 99% dintre ei așa gândesc.

     • figaro

      Pai Cozma tot pe filiera pdlista vine… ce memorie scurta au oamenii… extraordinar!

 5. Emil Răspunde

  Adisor,cetatenii judetului inca asteapta sa citeasca proiectele pe fiecare comuna,mai asteptam,ne pierdem rabdarea si doamne tare te-om injura,daca ne minti si nu le publici!!!……sau nu le ai si ne-ai mintit deja!!!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Gabriel Leş, despre accidentul ministrului Bode: situație demnă de stat bananier

Senatorul PSD Gabriel Leş arată, într-o postare publicată în această seară pe contul său de Facebook, că accidentul ministrului Bode...

Închide