Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Gabriel Leş, despre accidentul ministrului Bode: situație demnă de stat bananier

Senatorul PSD Gabriel Leş arată, într-o postare publicată în această seară pe contul său de Facebook, că accidentul ministrului Bode este demn de un stat bananier.

“Accidentul provocat de autoturismul cu care se deplasa ministrul transporturilor, dotat ilegal cu semnale acustice și luminoase, relevă o situație demnă de un stat bananier.Întrebați despre această speță de gravă încălcare a legii, asemanătoare cu cea care în trecut a condus la demisia și condamnarea unui ministru, președintele și premierul au declarat:Klaus Iohannis: “Nu este bine să te grăbeşti când vrei să ajungi cu maşina undeva”Ludovic Orban: “Lucian Bode nu are niciun fel de răspundere”Aflăm ulterior că dosarul cauzei este luat abuziv și fără nicio explicație de la parchetul competent. Sigur, nu mă aștept să asist la prea multă indignare în spațiul public, nefiind PSD-ul în cauză. Dar parcă, totuși, ipocrizia a atins cote de nesuportat”, scrie fostul ministru al Apărării.

Reaminitm că dosarul penal deschis în cazul accidentului provocat de mașina în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost preluat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, din dispoziţia procurorului general Gabriela Scutea.
Iniţial, dosarul deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti a fost declinat către Parchetul Miliar întrucât şoferul ministrului are grad militar.
Accidentul s-a petrecut pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești. Din imaginile surprinse de camera unui motociclist reiese că autoturismul oficial a intrat în depășire, pe linie continuă, gonind sute de metri pe contrasens, cu semnalele acustice pornite. După ce mașina a evitat două autoturisme care circulau regulamentar, filmulețul se întrerupe pentru câteva momente, apoi sunt suprinse imaginile de după impactul autovehiculului în care se afla ministrul Bode. Mașina s-a ciocnit frontal cu autoturismul unor turiști din Polonia.

10 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Asta si suntem. Tara din lumea a 3 a , needucati, analfabeti,tigani,tarani cu dintii cariati. Doar dupa bani umblam, si masina cat mai scumpa.

    • Fasz Răspunde

      Bă Ionică, tu nu ai dinții cariati, tu nu ai deloc, proteză sus și jos, când scrii pică în călimară!

  2. Nimeni Răspunde

    Suntem la propriu un stat bananier:

    “România a dat însă lovitura cu exportul de banane, care a crescut în acest an de trei ori. Ţara noastră a exportat în Bulgaria 25 de TIR-uri cu banane. Paradoxal, România importă mai multe banane din Ungaria decât din Panama, producător tradiţional de banane datorită climatului tropical. Citricele sunt o altă categorie de fructe cu care România are succes la export către pieţele din Republica Moldova, Bulgaria şi Federaţia Rusă. Nimeni nu s-ar fi gândit că ţara noastră va ajunge vreodată să exporte citrice până şi-n patria portocalelor, Spania.”

  3. altul Răspunde

    “Accidentul provocat de autoturismul cu care se deplasa ministrul transporturilor, dotat ilegal cu semnale acustice și luminoase,” ???? Masina este al SPP-ului !? Cum este ilegal ? Ba baiete cind afirmi ceva trebuie argumentat !

    • un oarecare Răspunde

      Altul, tu ar trebui sa te doicumentezi mai bine. Au dreptul la serviciile SPP doar membri CSAT, desteptule!

  4. altu fără bmw Răspunde

    Dacă nu mă doare capul atunci citesc un comunicat al poliției (de preferat de la rutieră) într-un veritabil limbaj de lemn. Acum nu mai e cazul.😱😥😫
    Vezi și cazul polițistului înfipt în stâlpul electric de la Ardud. Apoi ne mirăm.

  5. Gheorghe Ciolan Răspunde

    Bă puțulică de politruc pesedist, dar cand dracnea, ponta , cap de sulă codrin,dancila, govor, taurul ciocan, tuta fedorca,seful si mentor tau generalul in ismene cu interesul poporului la purtator, faceau si desfaceau in tarisoara asta, TU UNDE M…ta erai ?

  6. m Răspunde

    In pi.da mă-tii!

  7. Gheorghe Răspunde

    Mai gabita,mai baiete,da tu chiar nu ai cu ce sa-ti umpli timpul?Te trezisi si tu sa spui ceva care tie ti se pare de interes national.Mintea ta nu poate mai mult?Te pui sa scrii articole la care sa primesti o groaza de injuraturi.Tie chiar iti place cand unii zic de maicuta ta,care te-o crescut mare?De ce nu-ti stai pe coaie ca boul pe coada?Daca ar veni unul credibil(daca este asa ceva in politica damboviteana,ma cam indoiesc sa fie)si sa deschida un subiect dar nu despre asa ceva pentru ca stie toata lumea ca TOTI politicienii(inclusiv ardelenii)sunt LA FEL de infatuati,nemernici,….nu vreu sa mai spun mai multe.Parca o sunat dracu din goarna si io adunat pe toti(indiferent din ce partid)in parlament,guvern,autoritati locale…etc,etc!Acum veniti din nou(a cata oara?)la cersit de voturi,cu sacul plin de promisiuni….aceeasi oameni(psd,pnl,alde,udmr,s.a),nesatui si vreti sa va mai acordam inca o data votul nostru.Mars la cotet potai raioase,jeguri de politicieni pe care nu va satura dracu niciodata!!!Crapa-oar balega in voi de nesimtiti ordinari.VA URAM,VA URAM cu o ura desavarsita!!!!Auziti voi toti politicieniii!!!da,da VA URAM!punct.

  8. H&R Răspunde

    Apoi cine a facut stat bananier? Nu voi, bă labă tristă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.