Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

VIDEO. Copii în genunchi, la altarul fetiței (13 ani) ce a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni

Mai mulți copii, prieteni și colegi ai Karinei, fetița în vârstă de 13 ani ce a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni, s-au adunat la locul tragediei pentru a îi aduce fetei un omagiu. Ei au dus flori și lumânări la fața locului, după care au păstrat un moment de reculegere și au rostit o rugăciune pentru ea.

Citește și:

5 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Dumnezeu să o odihnească printre îngeri!

  2. Nimeni Răspunde

    Condoleante familiei!
    Dar hai sa terminam cu aceste manifestari.Stau copiii de 2 zile in locul ala, povestesc, rad si fac poze.Eu inteleg ca e trendy si da bine, dar hai sa avem un pic de respect pentru o moarte de om.

    • altu fără bmw Răspunde

      Nobody. Poate, zic “poate” au cunoscut-o, poate, zic “poate” au fost colegi de clasă. Cine știe? Nu toți sunt ca și tine că aruncă mortu’ groapă și gata mergem mai departe! Nu uita că sunt copii. Dar evenimentul e un șoc pentru toată lumea. Sper, doar sper că e un șoc și pentru făptuitor.🙏

  3. Nimeni Răspunde

    Si ce daca au fost colegi si prieteni?
    S-au dus o data, dupa accident, au aprins o lumanare acolo, Au schimbat 2 vorbe, s-au pus in genunchi cand au fost pozati, au aparut pe media, dar gata.daca suferi asa rau dupa cineva, suferi in interiorul tau, nu’i nevoie sa exagerezi cu manifestarile astea.Sau tu crezi ca parintii si sora fetitei stau in locul ala de 2 zile?Or suferinta lor nu se compara in niciun fel cu cea a colegilor si prietenilor, crede-ma.
    De acord ca sunt copii si inca nu inteleg, insa au parinti care poate daca le-ar explica unele lucruri, n-ar mai face o mascarada dintr-o tragedie.
    O zi frumoasa!

    • altu fără bmw Răspunde

      Ești bolnav. Compătimesc familia ta. Nu ești cumva ceva militar???😱 Totuși sunt copiii mici. Lasă-i să o jelească. Te deranjează cu ceva? Te doare undeva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.