Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Cristina Prună: Satu Mare are foarte mult potențial. Nu a fost lăsat să se dezvolte

Deputatul Cristina Prună, vicepreședinte al Uniunii Salvați România (USR), a declarat, în cadrul emisiunii PortalSM – Alegeri Locale 2020, că municipiul Satu Mare ,,are foarte mult potențial”, însă până acum orașul nostru nu a fost lăsat să se dezvolte.

,,În Satu Mare e clar că sunt foarte multe lucruri de îmbunătățit, în același timp, din ce am văzut și anul trecut și anul acesta, orașul are foarte mult potențial. Cred că oamenii care s-au perindat și la președinția Consiliului Județean și la Primăria Satu Mare nu au lăsat orașul acesta să se dezvolte exact așa cum ar fi putut să o facă. Știu că foarte mulți sătmăreni au plecat de aici din lipsa oportunităților”, a declarat Cristina Prună, la emisiunea PortalSM – Alegeri Locale 2020.

Vicepreședintele USR a explicat de ce crede că cei care au administrat Sătmarul în ultimii ani nu i-au exploatat potențialul și nu l-au lăsat să se dezvolte.

,,Când ești într-o poziție executivă, așa cum este un primar, cred că ai toate instrumentele sau o bună parte din instrumente la dispoziție, astfel încât să poți să implementezi niște proiecte și aici nici măcar nu vorbesc de proiecte din taxele și impozitele oamenilor, din bugetul propriu al primăriei, mă refer inclusiv la fonduri europene. Dacă acești primari nu au fost în măsură să atragă fonduri europene care sunt la dispoziția tuturor primarilor din țara aceasta, atunci eu consider că nu lași orașul să se dezvolte pentru că nu ești în stare să implementezi astfel de proiecte”, a spus Cristina Prună.

8 comentarii

  1. Pai Răspunde

    Probabil o fi avand Satmarul potential dar cu pesedei si udemerei (varianta maghiara a pesedeilor) , care au avut vesnic majoritate este aproape imposibil sa se dezvolte . Iara ungurii sa nu fie revoltati , numa sa deschida ochii si sa vada : zona de sud si est a tarii dominata de psd = varza dezvoltare , harcovul dominat de udmr = varza dezvoltare . De ce ? Ca pe saraci ii fraieresti si strunesti cum vrei tu , mai un ajutor social , mai o autonomie , etc …

    • H&R Răspunde

      Nu difera niciun partid si niciun candidat. Acelasi rahat, poate marimea difera.

    • radical2 Răspunde

      Ca bine zici. Fix asa este. Fac parte dintr- familie mixta si nu cred ca pot fi subiectiv pe acest subiect. mai degraba rational. Cine te contrazice, ori e prost , ori e bine indoctrinat, ori ambele :))

  2. Unu' Răspunde

    Cristina Prună are foarte mult potențial.
    Io i l-aș exploata 😉

    • Bogu Răspunde

      Spor, desi nu cred ca ”joci” in aceasi liga. Mirosi a parfum ieftin, unghii netaiate, carii, educatie mediocra in cel mai bun caz etc. E greu, prea multe compromisuri din partea dansei.

      • Unu' Răspunde

        Șezi cuțu!
        Dacă simțul olfactiv așa dezvoltat, musai ești cățel! Plus că-ți place să dai limbi …

    • realist2 Răspunde

      Subscriu :)))

  3. n Răspunde

    …Ce zici?Nici de prune nu ne mai bucurăm!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.