Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Campanie de ajutorare pentru familia sătmăreanului ars de viu în accidentul de la Ciuperceni

Reprezentanții companiei la care lucra Tibor Buglyos, bărbatul ars de viu în teribilul accident de la Ciuperceni, au lansat un apel la solidaritate. Tibor a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii, care au acum nevoie de ajutor.

,,Apel caritabil in atentia tuturor: ptr.familia lui Buglyos Tibor, care si-a pierdut viata in tragicul accident de la Ciuperceni am deschis un cont pentru a sprijini familia in aceste momente grele. Rugam pe toata lumea, cine are posibilitatea sa ajute familia cu orice suma. Contul bancar este: RO91RZBR0000060022007279. Multumim!”, se arată în apel.

CITEȘTE ȘI:

10 comentarii

  1. Pe bune Răspunde

    Marea firmă Tarr,la ce bani învârte nu își permite să ajute familia. Tot oamenii obișnuiți să ajute. Rușinos. Da-le Gabore , încă câteva contracte să aibă bani, că sunt coldusi.

    • Un cetatean Răspunde

      Ma bucura faptul ca ai inteles articolul.
      Te rog,pentru binele tuturor, nu mai comenteaza articole care depasesc intelectul tau.
      Multumim

    • Comornyic Răspunde

      Multimiliardarii judetului ar trebui sa ajute,oamenii simpli cu ce ajuta cateodata atata bani ramane din pensie marita si salar minim pe economie ca si PENE pe BROASCA.

  2. Trudă Răspunde

    Îmi pare nespus de rău pt familie
    ! Firma angajatoare in loc sa dea mită in stg dreapta pt contracte sa ii dea familiei

  3. Valahu Răspunde

    Cetatene nu toti sant asa dotati intelectual ca tine numai ca cam are dreptate!Da nar strica s-a mai anveti nitel limba romana.

    • corector Răspunde

      ,,Cetăţene, nu toţi SUNT aşa dotaţi intelectual ca tine. Numai că (cam) are dreptate! Da’ N-AR strica SĂ mai ÎNVEŢI niţel limba română.” Valahule, ţie nu-ţi ajunge să înveţi ,,niţel” limba română, trebuie să insişti mult.

    • Daniel Răspunde

      Nici ție nu ți-ar strica!

      • realitatea Răspunde

        Este o știre foarte-foarte tristă. Și voi tocmai aici v-ați găsit să vă bălăcăriți reciporc??? Așa un pic nu vă e jenă? La astfel de comentarii deplasate ar trebui să fiți taxați cu o sumă care mai apoi să fie donată familiei. Pe cuvântul meu de onoare! Animalele se comportă mai demn decât voi! Nu mă credeți? Ia băgați o căutare pe google ca să aflați cum jelesc elefanții semenii lor!

        • Aldo Răspunde

          @realitatea
          Crede-ma daca s-ar imparti lingouri de aur de 1kg la Burdea si atunci s-ar injura acesti oameni.
          Invidia lor nu cunoaste limite.

  4. ok Răspunde

    Firma si colegii sunt alaturi de sotie si de cei doi copilasi, cum de altfel sunt alaturi si de colegii care au scapat cu viata, dar trec prin momente dificile. Nu despre asta este vorba. Multe persoane si societati s-au oferit sa ajute, dar in momentul acesta nu este tocmai oportun sa mergi cu plicuri la usa bietilor oameni, de aceea s-a facut acest cont. Le este mai usor si celor care vor sa ajute si familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.