Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

FOTO. Un sătmărean a alergat 100 km în 24 de ore pentru copiii bolnavi de autism!

Sătmăreanul Adi Kzoma a alergat 100 km în 24 de ore pentru a ajuta la tratamentul copiilor bolnavi de autism, în cadrul conceptului Autism 24 h Marea Neagră.

După 24 de ore în care a alergat 100 km, Adi Kozma a fost așteptat de colegii de la Cutezătorii Munților cu șampanie și tort.

„Un ultramaratonist adevărat e greu de oprit! Kozma Adi a continuat alergarea și dimineața. 105 km parcurși în ultimele 24 de ore. #AUTISM24H a ajuns la final! Cutezatorii Munților și așteptat colegul cu tort și șampanie! Asa cum merita un adevărat învingător! Mulțumim tuturor pentru susținere! În special donatorilor care au contribuit la cauza copiilor cu autism! Mulțumim supereroilor, alergători din toată țara, pentru gestul lor extraordinar”, a transmis Felicia Hrihorișan.

4 comentarii

  1. apropo Răspunde

    dupa cum supune si merituosul protagonist al acestui articol: au fost 12, nu ar fi rau sa va documentati putin. Felicitari tuturor!

  2. y Răspunde

    Bravo lui! Frumos era (ca să nu spun chiar recomandat expres) dacă ați fi prezentat pe toți sătmărenii care au participat la această acțiune! Asta se cheamă să practici meseria de ziarist. Eu cunosc personal încă doi sătmăreni care au participat! Adică să informezi și să informezi imparțial nu cum face presasm cu dedicație de partid. Nu este la îndemâna oricui să alerge așa o distanță! Felicitări! Aștept pe Ludovic Orban să participe și el. Acțiunea burta jos. Sau măcar ministrul sportului. Sau măcar Ioana Bran, că doar e campanie, nu?

  3. Fasz Răspunde

    Nu înțeleg nimic, cu ce a ajutat persoanele cu autism? Cu ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.