Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO/VIDEO. Femeia lovită pe trecerea de pietoni de pe Botizului a decedat

Sătmăreanca ce a fost lovită de o mașină, în această dimineață, marți, 29 septembrie, pe drumul Botizului din municipiul Satu Mare a decedat la spital.

Femeia, în vârstă de 42 de ani, a suferit multiple leziuni interne în urma accidentului. Aceasta a stat trei ore în sala de operații, însă nu a mai putut fi salvată de medici, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian.

Cum s-a produs accidentul. Ce spune Poliția:

Pe strada Botizului, un bărbat, de 68 de ani, din Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat grav o femeie care era angajată în calitate de pieton în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

15 comentarii

  1. Kerekeș Răspunde

    Câți oameni mai trebuie să moară ca să puneți semafor cu buton pentru pietoni??? Bai nebunilor. În fiecare an moare cel puțin un om pe botizului.

  2. Satmarean Răspunde

    Credeți că autorităților le pasă de oameni? Poate cånd o să moară cineva din familia lor o să facă ceva.

  3. Lore Răspunde

    EU nu pot sa inteleg dece smurdu a stat asa mult sa o duca la spital normal ca nu sa mai putut face nimic 😡

    • Pai Răspunde

      Ia mai studiaza putin pa net daca tot stii sa butonezi , sa citesti cam cum se procedeaza . Te ia “gura” pe dinainte si dai tu verdict de specialist, citez : “NORMAL ca nu sa ( s-a corect ) mai putut face nimic” ! Daca hurducai in masina sau alt mijloc de transport un pacient nestabilizat iti moare pe drum , si-apoi vei veni sa spui ca l-au omorat cei de la SMURD .

    • Mare specialista Răspunde

      cunoasteti rolul unui echipaj de terapie intensiva mobila si diferenta dintre acesta si un taxi, care ia pacientul ca pe un sac de cartofi si il duce la spital? Raspunsul este nu, asadar dati-va cu parerea in domeniul dvs, pt ca aici sunteti afona.

  4. Ionica Răspunde

    Romania inca ii in lumea a 3 a. Am zis de 1000 de ori. Pe bulevardele mari din SM trebuie treceri de pietoni semaforizate. Da n-ai cu cine. Tara mizeriei si leneviei

    • Ionica din Tarna Răspunde

      SI eu am zis de 1000 de ori. PERMISUL NU E PA VIATA!! Si nu toti trebuie sa fim soferi.

      La 68 de ani trebuia sa fie reverificat daca ii apt pentru a conduce.

  5. unu Răspunde

    eu ceva nu inteleg unde e masina care a provocat accidentul???

    • Ionica din Tarna Răspunde

      A tras pe dreapta in capatul statiei de autobus!!! Iti dai semana ca la 68 de ani trebuie sa i se interzica condusul pentru restul vieti.

      Urme de franare ioc! ATENTIE ZERO, REFLEXE ZERO!

    • Ionica din Tarna Răspunde

      Si binteles pentru astfel de exemplare trebuie sa punem 100 si una de semafoare in oras. Nu sa ii facem pietoni si consumatori de transport in comun. Logica à la Kerekeș!!!

      • Kere Răspunde

        Dacă era cineva din familia ta nu vorbeai asa. În Zalău e plin de semafoare. Vezi tu că-ți oameni mor pe botizului în fiecare an. Impertinentule

        • altu fără bmw Răspunde

          Un sfat. Nu te pune cu mintea oșanului care a sărit o teapă din evoluție direct în mașina second-hand cu volan pe partea dreaptă. Acum toți se cred buricul pământului și toate sunt după placul lor.

  6. Angela Răspunde

    Unde sunt “candidații” care sapt trecute promiteau marea cu sarea? De ce nu acționează? Unde e primarul acum?

    • Milițianul Răspunde

      E în concediu, de la atâta promisiune a obosit și a plecat în Dubai, sau cu DUBA AIA, nu știu exact….

  7. altu fără bmw Răspunde

    Acum tu sincer ai crezut ce au promis? Prevăd un alt sens giratoriu a la sitimenajer acolo. Chiar dacă nu îi e locul acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.