Ultima actualizare: azi, 22:22

Locale

Unul dintre cei mai vechi liberali din Satu Mare îi cere demisia lui Adrian Albu

După consilierul local Romeo Pop și Augustin Iștoc, unul dintre cei mai vechi liberali din județul Satu Mare, îi cere demisia președintelui PNL Satu Mare Adrian Albu din fruntea partidului. ,,Eșecul de proporții era previzibil”, spune Iștoc, care îi cere lui Albu să urmeze ”urgent” exemplul fostului primar al Timișoarei, Nicolae Robu.

Redăm, integral, scrisoarea deschisă a lui Augustin Iștoc

,,Sper să nu greșesc, dar sunt printre cei mai vechi liberali sătmăreni care au activat până în luna octombrie 2019. Dacă în 2016 dl Albu m-a scos din toate structurile locale ale PNL, anul trecut mi-a interzis și accesul la mass-media. În treacăt fie spus, în perioada 2000-2004 am făcut parte din comisia de etică și litigii ale PNL național. Niciodată nu am exprimat opinii dacă în spatele lor nu existau argumente. EŞECUL de proporții al d-lui Albu la alegerile locale era previzibil, iar cei care urmăresc anumite site-uri pot confirma asta. M-a uluit “spovedania” pe care a făcut-o în vinerea alegerilor, adică total defensivă. “Campanie civilizată bazată pe idei, fără circ, etc.

Domnule Albu unde ați fost în data de 17.09. adică cu 10 zile înainte de alegeri, când domnul Oneț, președintele interimar al PSD Satu Mare v-a  înlăcrimat direct în presa de reducerea pensiilor la 80000 de sătmăreni? A fost o măciucă electorală în capul dvs. Dacă la acest atac nu ați răspuns am făcut-o eu, fără să mă sprijiniți în continuare. Dar la atacul senatorului Leș care spunea că sprijinul economic al guvernului este o farsă? N-ați făcut-o, în schimb eu da. De ce nu v-ați asumat candidatura la alegeri decât în ultimul moment? Alegătorii au simtit că jucați pe mai multe fronturi. De ce programul dvs a fost foarte subțire? Mai mult generalități; ca liberal de ce nu ați propus realizarea unui nou parc industrial? De ce în plină campanie ați desconsiderat colegii de la județ? Sunt câteva remarci, pentru care până și domnul Coica v-a întrecut.

Cât despre numărul de voturi pe care le-ați obținut să nu mai vorbim. Tot timpul v-ați fofilat (inclusiv la alegerile din 2016), dar de această dată nu v-a mers. Sunt dispus la o discuție directă ca să arat cine sunteți de fapt dvs. (vă aduceti aminte ce mi-ați spus la Zalău în luna august 2014?). În cadrul partidului voi spune ma multe, dar pană atunci vă rog să urmați URGENT exemplul domnului Robu de la Timișoara, adică DEMISIA. Sperați să ajungeți parlamentar? Va rog să nu acreditați ideea că sunteți singurul care este acceptat de UDMR și trebuie să rămâneți la conducerea partidului.”

CITEȘTE ȘI:

7 comentarii

  1. albu Răspunde

    da o sami dau demisia am fost un prost am ascultat de cine nu trebuia .

  2. Kereskényi Gábor Răspunde

    Fehérecske!

    Tye rog jeu nu renuncá! Tu estyi vicseprimárul meu! Tye jubeszk foartye múlt szeriosz!

  3. Matroz Răspunde

    Cozma e pe cai…mari,urmeaza pedelizarea totala a peneleului..

  4. albu Răspunde

    da asa este lam desconsiderat dar am gresit cer scuze in fata partidului

  5. augustin Răspunde

    Materialul a plecat de la mine ….PSD Satu Mare v-a incriminat… dar a aparut cu in lacrimat
    istoc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.