Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

PortalSM LIVE | Analiza rezultatelor alegerilor locale, cu Marcela Papici, om politic independent

Analiza rezultatelor alegerilor locale cu Marcela Papici, om politic independent, în direct la PortalSM LIVE, emisiune moderată de jurnalistul Gil Pietrar:

20 comentarii

  1. Gerula Răspunde

    Cine e curios de ce zice aceasta persoana autointitulată “om politic independent” încearcă să iasă cu ceva din anonimat deși nimeni nu e curios de ea, a dispărut o dată cu cei care au sustinut-o Stef/Silaghi… Hai Pa.

  2. Observator Răspunde

    Ar face orice pentru a reveni si a capta atenția.
    Deplasata si caraghioasa …
    Hai “Pa” este mult prea elegant spus , in raport cu insistenta supărătoare a acestui “om politic independent”care se supraevaluează .
    De fapt care este calificarea profesională a doamnei ?

    • c-block Răspunde

      Cadru didactic (învățătoare) care s-a lăsat de muuult de meserie și reprofilat pe turism. Acum merge pe trendul cu pătrunjel că e la modă. Ce face este demn de “Alexandru Lăpușneanu”, adică: “Dacă voi nu mă vreți eu vă vreau.” A declarat nu demult că se retrage din politică. A mirosit între timp niște ciolan sau și-a adus aminte de niște momente plăcute când era vice la oraș și treceau toate delegațiile prin mâna/firma ei? Ooo, tempora!!! Numai de astfel de salvatori/salvatoare nu avem nevoie.

  3. Misu Răspunde

    Doamna Papici se v_a mai tranzactiona mult patrunjel pe producatori satmareni pana sa ajungeti deputat…..

    • Palmira Răspunde

      Ce vorbesti, domnule?
      Acesta este visul doamnei Papici, sa ajunga deputat???????
      Chiar nu are simtul masurii ?????!!!

  4. Boohoohoooo Răspunde

    O persoana ipocrita, anosta, fatarnica! Desi aveam o alta parere despre ea, dupa ce am avut “norocul” de a o cunoaste personal, mi-am dat seama ce fel de om e. Bagatoare in seama, asta a fost din totdeauna, pupincurista si oportunista. Doar ca fundul lui Stef sau al lui Silaghi, nu mai necesita pupici (stralucind deja de la atata “papici” ).

  5. unu Răspunde

    eu stiam ca doamna mama omida a satmarenilor va candida undeva , doar eu credeam ca la primarie, dar o sa vedeti va ajunge deputat independent pt caa s a bagat sub pielea unor oamnei si va strange cat trebuie, , dar sa faci campanii umanitare doar pt ca ca tu sa obtii un scaunle la bucuresti, dar ii trebuie postul pt ca fata e studenta la tg mures la medicina si va trebui sa aranjeze un loc caldut, bvo paciciulo.

  6. Garuboz Răspunde

    Mai nu mai puneti poza ca crapa ecranu calculatorului!

  7. rodica Răspunde

    Nu vreau sa combat comentariile voastre dar le-am cerut fostilor candidati la primarie sa taie ambrosia de langa drexi ,nu au facut nimic ba unii au aruncat cu zaruri . Ideea e ca Papici face ceva sa ajunga acolo are interesul ei dar face altii vroiau primari dar fara sa faca nimic sau jucau table.

    • unu Răspunde

      sincer dna rodica eu nu inteleg acest comentariu, carui candidat i -ati cerut s taie ambrozia, si doamna papici a mers si a taiat?? eu asa inteleg din com dvs, daca nu am inteles eu bine , va rog sa imi explicati si mie, va multumesc.

  8. Irina Răspunde

    Asta-i independentă? Sigur, având în vedere că ALDE e la pământ, se dezice de ei! O oportunistă!

  9. Gicu Hugi Răspunde

    ce vrea papici de fapt incepe cu i si se termina cu munitate

    • relu Răspunde

      Mare dreptate gicu, ca procesul pentru disparitia tirurilor de la fabrica de lapte,de ajutoare primite de spital care s-au evaporat,este pe rol la oradea,stef ,cucoana asta le cam tremura curu si s-ar ascunde sub imunitati sa scape de bratul lung al legii,dar……om traii si om vedea,nu este doamna asa imaculata pe cum se da!!!

  10. Stroe Răspunde

    e om politic independent pt ca n-o mai vrea nimeni

  11. PULISOR Răspunde

    Ce de ,,mucusori,, in gandire. Parca toti vorbiti de mamele voastre pe care le cunosc, foarte bine, de sus pana jos (mai ales jos), asa ati rezultat voi.

  12. Constatare Răspunde

    Drăguțule ,
    O vorba românească spune așa : “cum ii turcu’ și pistolul “- dacă înțelegi ce vrea sa spună (deși ma îndoiesc )
    Comentariul tău este grăitor pentru nivelul de educație pe care îl ai .
    Dovedești aceeași nesimțire pe care o are și doamna Papici .
    Nu ma surprinde ca este susținută de astfel de persoane .
    Sunteți “doi la leu “…
    Rusine și cam atât .

  13. Astalosz mihai Răspunde

    O ipocrita… Știm multe lucruri nebune ce a făcut în primărie… Știm jiosniciile ce a făcut cu directorii de scoli., știm de la Coi cum pleca în delegații. ACUMA SE VREA POLITICIAN INDEPENDENT PE SEAMA PRODUCĂTORILOR LOCALI… Adică? Filantropia din Ea a dispărut.. Cu Rotary.. Totul a avut un scop de a ajunge parlamentar pe seama producătorilor și a voluntarilor oferit ptr un scop anume…. ESTE O PERSOANA FALSA…… noi știm în primăria cum nea tratat… Vreți mai multe.. Toate la timpul lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.