Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

VIDEO. Avocat din Satu Mare, scandal în trafic. Polițiștii taxează comportamentul acestuia

Un avocat din Satu Mare a făcut scandal în trafic, după ce a fost oprit pentru control de către un echipaj al Poliției Rutiere. Bărbatul a început să strige, acuzând maniera în care s-ar fi adresat unul dintre oamenii legii.

Întrucât avocatul a devenit din ce în ce mai vehement, la fața locului au ajuns alte câteva echipaje de Poliție. Deși polițiștii i-au cerut să respecte indicațiile, bărbatul a continuat tirul acuzațiilor. Totul s-a petrecut în cursul zilei de ieri, vineri 18 septembrie, pe bulevardul Vasile Lucaciu din municipiul Satu Mare.

,,Dacă Duduienii au avut pretenția ca șeful Poliției Române să vină la ei să “negocieze” aplicarea legii, probabil că și fostul decan al Baroului Satu Mare, avea pretenția să fie oprit în trafic de inspectorul sef al IPJ Satu Mare, nu de un agent de poliție căruia ar putea să îi fie “tată””, spun reprezentanții Sindicatului Europol Satu Mare.

108 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Un gunoi de avocat.
    Nici măcar legiile NU le cunoaște.
    Urlă ca un idiot!
    Străngem bani de tratament

    • Girofarul psihopat Răspunde

      Tu le cunoști? Vezi că ai cașcheta cam grea pentru neuronul tău. Ai fost acolo de girezi comportamentul abuziv al funcționarilor care se comportă că niște stăpânit pe plantație? Din răbufnirea ta deduc că ești purtător de uniformă care a uitat că nu cetățeanul este la dispoziția organului, ci invers.

      • Satmarean 1 Răspunde

        @Girofarul psihopat-Si daca functionarul e la dispozitia cetateanului trebuie sa-i pupe in fund? Trebuia sa-l avertizeze sa-si revizuiasca comportamentul, a doua oara sa-l someze ca daca nu se conforma cu dispozitiile date se vor lua masuri impotriva lui, si a treia oara imobilizat,condus la sectie si luat masuri inclusiv dosar penal pt ultraj daca e cazul. Toate astea in max 2-3 minute. Asta inseamna o politie intr-un stat de drept ….asa cum e afara dar nu vrem sa vedem numai ce ne convine.Bineniteles asa trebuie procedat de la inerlop pana la parlamentar.

    • Jiji Răspunde

      Tu, băiete , strânge bănuți pentru a-ți continua studiile si educația , ești deficitar la ambele capitole .
      Apoi , poate vei putea citi si legea cap -coada cum se spune , si o vei înțelege , si daca ești un tip corect îți vei reconsidera opinia …
      Dar este cale lunga pana acolo, nu cred ca o poți parcurge .
      In rest , numai bine , si la vara cald !

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Intr-o tara cu apa calda, azi la 6 era priveghiu.

    • Mihnea Răspunde

      A gresit si politaiu , el a provocat si escaladat incidentul ,niste gabori imputiti .

    • Satmarean Răspunde

      Dar cine e avocatul ăla ???. Un jeg !!!
      Dar nici Mona nu trebuia să stea la taifas și la negocieri, incatusat , dus la sediu si sancționat. F….i mama lui !!!

    • Norick Răspunde

      Nu-mi apartine comentariul de mai sus. Un taran mi-a furat nickul. No problem , la ei se fura si hartia igienica deja folosita… 😛 🙂

  2. Ptr girofarul bou Răspunde

    Eu zic că tu szopdd ki anyádat azt a gecit!!
    Szopòs ăllat ami vagy

  3. varu Răspunde

    Asta decurge din faptul ca poliția a fost denigrata de catre poporul roman ,cu țiganii in frunte ,și uite unde s -a ajuns . Pana și oameni de la care am avea pretenții ca sant civilizați , dau exemplu de , (sa ma exprim mai ……)
    nerespectarea legii, pe care prin natura meseriei, + varsta ar trebui sa o respecte……foarte urat ,și regretabil..

  4. h Auleu Maica Răspunde

    Dar ce ai vrea ”PSIHO „ sa se puna in genunchi , sa prezinte actele la control…..ești dus rau …..!!!

    • Un cetaten Răspunde

      Eu nu știu ce a dispozitii legale o fi încălcat avocatul , de l-au oprit , poate o fi făcut ceva , poate nu , cine știe .
      Si oricum, pe cine interesează ?
      Dar daca ma intrebi pe mine ce as vrea , îți spun : as vrea sa nu mai fiu oprit in trafic fără un motiv întemeiat , iar daca sunt oprit in vremuri de pandemie , as vrea fie respectata distanță minima de siguranța sanitara , si sa nu îmi sufle in bot domnul “ pix” cât o fi el de polițist, ca poate este un purtător asimptomatic de virus , si nu -s curios de statutul de infectat …
      Dar știu ca nu ma intrebi …
      Prietenii știu de ce !

      • 3.14 Răspunde

        Legal cica nu au dreptul sa te opreasca. Daca totusi o fac, au o scuza cum ca tu esti…suspect. Deci au dreptul legal sa te opreasca in trafic ca nu esti in occident unde legea este lege. Dar si acolo sunt cam aceleasi legi. Complicat…

  5. Norick a disznó Răspunde

    Corect punctat h auleo maica.
    Să te pui in genunchi ca dnul analfabet zis avocat sa predea actele, vai vai. Glonț in cap merita gunoiul.
    Am zis un szopos de ügyvéd.
    Gitărja legyen és a rák pengesse

  6. AITILOP Răspunde

    Se vede clar ca militianul sta la indimidare. De ce sta lipit de om de parca vrea sa-l pune-n bot, mai ales in conditiile actuale.

    DA, militia e in slujba cetatenilor, ca si toti functionarii publici.

    DA, cetatetii le platesc salariile.

    Asta e problema esentiala: statul, institutiile si functionarii publici, ar trebui sa fie in slujba cetateanului, nu invers! Daca cetatenii nu mai platesc feuda catre “stat”, implicit “statul” si implicit functionarii publici, nu mai exista.

    Militienii sunt tari in gura cu cetatenii de rand. Cand dau de unii mai agresivi, nu mai stiu cum s-o taie la fuga.

    Exemplu concret mai jos:

    https://www.youtube.com/watch?v=jA_bkR5rYJM

  7. s Răspunde

    Sa fi avocat e un lucru extraordinar.Un medic bun face vreo 6-8 ani de studiu, un inginer 5 ani, un avocat face un an, fara frecventa la Academia de avocati, nu tu examen, cine plateste diploma primese.

    • Pseudocinegeticos Răspunde

      Prietene ,
      Îmi pare rău ca nu știi sa îți scrii numele întreg ,nu este probabil vina ta câte afli azi in situația de neșcolarizat .
      Hai sa îți spun niște șmecherii : sa fii – se scrie corect cu doi de i , un medic face 6 ani studii- sunt mai multe , nu doar unul cum spui tu – universitare , alți 6 rezidențiat si apoi are multe alte examene pentru specialități si competente (dar hai sa o lăsam pe asta pentru alta ocazie , cred ca pentru tine deocamdată este prea complicat )
      Nu este vina ta ca asa crezi tu despre studiile avocaților … atâta te duce mintea ( foarte puțin crede-ma ; slăbuț , slăbuț de tot )
      Dar sa mai vrei sa fii si poet , cu rime de cacao , prietene , crede-ma , e prea mult ,
      Stai la locul tău , cumințel , nu deschide gurița, ca poate reusesti sa treci neobservat . Ți-o spun prietenește .
      După ce înveți sa scrii , îți spui părerea despre eveniment, despre persoana implicată , despre polițist , dar despre avocați in general , mai ușor, prietene , mai cu rezerve, nu ești in situația in care sa faci astfel de aprecieri !

      • 3.14 Răspunde

        Aici e sectorul ‘comentarii’ dar vad ca faci pe profesorul de gramatica, arunci cu ‘intelijente’ cum ca ala…nu stie sa isi scrie numele. Ei bine, tu te-ai semnat cu… preudo, deci, tu ai reusit sa iti scrii numele? Se pare ca nu, dar ai vazut poezie si rime de cacao in comentariul lui S. Expun cuvintele tale nerimate: tu…prea te crezi de cacao, stai cumintel, nu deschide gurita ca poate reusesti sa treci neobservat, mai cu rezerve, dupa ce inveti sa scrii….In fund, scz, in fond, chiar nu am inteles cam ce ai vrut sa scrii aici, care era multumirea sau nemultumirea ta. Dar, vorba ta, dupa ce inveti sa scrii, iti expui pseudo-parerea care oricum nu ne intereseaza. Te las sa crezi ca… nimeni nu e ca tine!. Nu cauta rima, e un simplu comentariu! Inchei tot cu ale tale cuvinte intelijente: “mai ușor, prietene , mai cu rezerve, nu ești in situația in care sa faci astfel de aprecieri” In rest….sanatate fratilor!

        • Alpha Pi Răspunde

          Tu ești constant în suficiență, nu în constanta lui Arhimede. Ce te face să crezi că părerea ta e atât de importantă? Sunetul stereo când plouă?

          • 3.14

            Sunt constant, sunt suficient, nu sunt in imersie, nu imi pasa daca parerea mea conteaza au ba, am dat ce am avut de scris. P.S. -Stereo-ul e depasit, ploaia se lasa asteptata.

  8. Cetatean Răspunde

    Ce mizerabili si astia in uniforme albastre…ii cere omul in mod repetat sa pastreze distanta. Se dau rotunzi si astia cu oameni in varsta, si de criminali nu se ating decat atunci cand e pre tarziu.

    Mai in spate se poate observa un umflat care isi pierde rasuflarea imediat cand e de intervenit.

    Asta e politia in Romania…intelegeri nocturne cu interlopi, agresarea cetanenilor varstinici, lasarea criminalilor in pe strazi si fuga miseleasca cand escaleaza o situatie.

  9. Avut Răspunde

    Asta e problema? Un metru jumate?
    În rest putem sa facem ceva pe ele legi, nu?
    De asta va rămâne România o tara de kkt, ca toți frustrații se uita la mizerii în loc sa respecte cele mai elementare norme publice…

    • Sathmareanu’ Răspunde

      Gândești ca da , ar fi o problema chestia asta cu un metru jumate , amu in vreme de molima , ori tu ești din cei ce nu cred in betesigu asta … Doamne feri , doară nu t-ai rătăcit mințile pe oareunde…
      România nu ii o țara de kkt , deci nu are cum sa rămână de kkt .
      Iara pe legi nu -i voie sa faci ceva , musai respectate , mai ales daca ești polițist, i-o ase gândesc da’ poate nu gândesc bine ;

  10. cârcotaş Răspunde

    La momentul de început al filmării actele cerute trebuiau să fie la poliţist. N-a fost aşa iar restul a degenerat nu mai contează cum. Nişte comentarii fără sens… Partea slabă a filmării este că n-a prins momentul când poliţiştii l-au pus cu nasul în ţărână. Ce, nu s-a întâmplat asta?

    • Gicuduru Răspunde

      De unde știi ca nu a fost asa , si mai ales de unde știi ca acesta este începutul filmării ?
      Nu știu care este parte slaba a filmării , dar una din părțile tale slabe ar fi , după mine , aceea ca , daca nu ai fost prezent , ar fi bine sa nu faci aprecieri categorice , sigur îți spui părerea, daca ți-o cere cineva, ca doar trăim intr-un stat liber ,dar precizezi ca asa crezi tu , nu spui ca nu a fost asa ;
      Daca însă ai fost acolo , atunci nu te ascunzi sub numele de Cârcotaș , zici “ sunt polițistul cutare “,asa ar fi face un bărbat adevărat , nu cred ca ministrul Vela va interzice dreptul de a va susține opiniile si colegii…
      Sigur, partea cu băgat cetățeanul cu capul in țărână nu mi se pare in regula , dar este un mic amănunt , peste care putem sa trecem de data asta …zic…
      Jenant !

      • Legea e lege Răspunde

        La fel cum comentariul tău de kkt nu are nume??? Vezi aici un nume întreg? Eu nu, DC??? Pt ca toți va kkti p voi. Iar restul nu se lasă mai prejos. Nimeni nu are curajul sa își scrie numele. Nu ești în măsura în care poți afirma ceva

  11. Alt carcotas Răspunde

    ART.35 alin.3 din Codul rutier :
    “ In exercitarea atribuțiilor care ii revin, polițistul rutier are dreptul sa verifice vehiculul , identitatea conducătorului sau a pasagerilor aflați in interiorul acestuia ATUNCI CAND EXISTA INDICII DESPRE SĂVÂRȘIREA UNEI FAPTE DE NATURA COTRAVENTIONALA SAU PENALĂ .”
    Asa spune legea , domnilor , deci polițistul daca avut astfel de indicii , avea dreptul sa facă verificări , DAR DACA NU ? Hmmm ? Ce ziceți ?
    Daca funcționarii statului acționează fără a avea vreun indiciu din cele prevăzute lege , care le-ar da dreptul sa facă verificări , si o dac doar pentru ca “ au acțiune “ prevazuta in ziua respectiva , pentru a avea “bete “ suficiente in raportările statistice , parca se descalifica singuri , fiind puțin pe lângă lege si atunci …

    • Cod Rutier Răspunde

      @Alt carcotas : mai ai de invatat, mult. Tu te-ai oprit la art.35 din OUG 195/2002. Dupa ce vei invata integral Codul Rutier coroborat cu HG 1391/2006, poti lasa comentarii aici. Cand ajungi la art.182 alin.(1) din HG, nu uita sa citesti pana iti intra bine in cap. Si daca tot te-ai oprit la art.35 din OUG, citeste bine inclusiv alin.(2) de la acest articol. Succes la studiu.

      • Student la Băneasa Răspunde

        @ Cod rutier. Mie îmi place cum sună și alin.3 de la art.35 din OUG 195/2002, mai ales „atunci când există indicii”. Da să nu te superi pe mine și să mă pui cu botul în țărână, sau, doamne ferește, să folosești pistolul din dotare(oare de ce nu pot folosi arme neletale nu taman pistoale) pentru a-mi băga în cap vastele tale cunoștințe. Promit că atunci când absolv academia să solicit să fiu îndrumat de un nene polițist dornic să împuște și să pună cătușe, ca să am de la cine învăța , că mișcarea Black Lives Matter e un basm. Pentru că doresc să învăț temeinic, îmi spui, te rog, care e ierarhia între O.U.G. și Regulament? Deoarece am fost sarcastic, sper să nu ieși în stradă cu pistolul din dotare și să începi să împuști conducători auto.

        • @Student la Băneasa Răspunde

          Tu ai mai mare retard decat Dan Diaconescu, se remarca indicii clare in acest sens (daca tot iti place cum suna). “Cand absolv academia”, auzi la el… E mare gradina Domnului, dar tu ai gasit usor gardul si ai plonjat peste el. Nu esti singurul, daca te consoleaza asta.

          • A absolvi

            Băiețaș de la oraș ,
            Îți spun un secret : verbul a absolvi , conjugat la timpul prezent , pers.l sing. are forma “absolv”…
            Adică “eu absolv”…
            N-ar trebui sa fie chiar atât de complicat nici chiar pentru tine , și depășit ca vârsta biologica clasa a IV a.
            Pentru puțin

          • @A absolvi

            Ti-ai confirmat retardul :-))). M-am referit la statutul tau de “student” la academie, nu la verb. Retard : verificat & confirmat.

      • Alt Cod? Răspunde

        Vrei sa zici ca l-a oprit pentru a-i verifica actele ?
        Poi, după ce i le-a dat , de ce a mai insistat Mona sa coboare contravenientul ?
        In legislația in care ești expert nu ai regăsit dispoziții referitoare la conducătorul auto care trebuie sa rămână in vehicul ?
        Tu cu studiul stai bine , mai greu cu priceperea a ceea ce studiezi și a faptului ca dispozițiile unui act normativ au aceeași forța , si nu le invocam doar pe cele care ne convin (evident tu ai voie sa invoci doar ce va este favorabil ).
        Pa.

        • @Alt Cod? Răspunde

          Tu esti picat de pe alta planeta din sistemul solar… De unde stii tu ca nu l-a oprit in trafic intocmai ptr a-i verifica actele ? De unde stii tu daca chelul galagios a inmanat in prealabil actele sau nu ? De unde stii tu faptul ca Mona a insistat sa coboare soferul din vehicul ? Regasesti toate astea in clipul video ? Ca noi, restul privitorilor, nu le regasim. Tu bag sama esti vreun zmeu din filmul Matrix sau Tenet, tu vezi dincolo de realitatea obiectiva. Vai si-amar tine…

  12. Cetățeanul indignat Răspunde

    Daca polițaiul , sau mușchiul lui vrea asa , sa înțeleg ca trebuie sa te supui necondiționat iar in caz contrar are dreptul sa te pună cu capul in țărână ( zice Cârcotaș), sa te imobilizeze (zice Satmarean1)si sa-ți tragă un glonț in cap (zice Norick a diszno – apropos a diszno înseamnă PORC- daca da înțeleg gândirea )???
    Pana la urma , poate știți voi , de ce l-a oprit domnule , ce făcuse ???
    Totuși , totusica , pentru ca sa te oprească “ melitia “ înțeleg ca trebuie sa aibă un motiv , nu o poate face doar pentru ca se plictiseste sau pentru ca asa vrea mușchiul sau …
    Deci , hai sa o luam cu începutul : ce făcuse domnule omul ???😳
    Daca știe cineva , concret , si îmi spune si mie , ii voi purta veșnica recunoștință …
    Cât despre cei citați , cinste lor … pentru cum gândesc , cum judeca , cum se “ esprima” si mai ales pentru obiectivitate…

    • cârcotaş Răspunde

      De ce l-a oprit? Nu contează, şi eu sunt oprit de politie si întâlnirea începe cu ,,actele la control, vă rog.” Şi fără să cobor din maşină decât dacă mi se cere. Din filmare rezultă că actele nu au ajuns încă la poliţist. Nu le-o fi cerut. 🙂 Se deduce clar cine a escaladat conflictul.

    • Cod Rutier Răspunde

      @Cetățeanul indignat : si tu mai ai de invatat, chiar mai mult decat anteriorul postac. Măi oameni, puneti mana pe actul normativ si nu mai scuipati prostii doar de dragul de a posta aici. Daca va plictisiti, mai bine invatati normele legale.

    • 3.14 Răspunde

      Ai tot dreptul sa fii indignat. El nu are dreptul sa te opreasca dar daca vrea muschiul lui e acoperit cu faptul ca…esti suspect. Punct

  13. S-o' crate și ...S-o' focle Răspunde

    Am vaga impresie ca “domnul impricinat” si-a tras aici cateva comentarii “avocatesti” manipulatorii !! Parerea mea este ca o face degeaba,pentru ca orice-ar spune, a gresit,iar politistii trebuiau sa-l ia de rever(cu catusele aferente pe mainile asezate pe dorsalul ipochimenului,of course) si sa-l transporte cu mijlocul lor de locomotie acolo unde se transporta cei care au un astfel de comportament !! Dura lex,sed lex !!Sa-nvete ce n-a invatat pana acum !!😂😂😁😜🤣

    • S-o Răspunde

      Mai mult s-o decât “ crate “ ori “focle” , si cam atât !!!
      De acord doar cu faptul ca legea trebuie respectata si de avocați si de polițiști , si trebuie aplicată ferm dar fără sa fim luați de rever , deoarece “ luarea de rever” nu este prevăzută in nici un text de lege .
      Sa auzim de bine , 😳

    • Santana Răspunde

      Chill out !
      Din ce generație faci parte so’ nu știu cum ?
      Treaba cu luatul de rever nu suna ca fiind din zilele noastre , daca nu poți pedepsi pe cineva care încalcă legea decât luându-l de rever , hai sa facem alte legi , dar sa nu ne tragem de revere …
      By the way ,daca ipochimenului , ca sa citez clasici in viața , nu are revere, ce faci ?
      Daca vrei “ action “ îți pot recomanda câteva producții cinematografice mai vechi sau mai noi , 👌care sa îți satisfacă apetitul pentru violenta …😜😜😜

    • Smardoi Răspunde

      Corrrrect👍.
      Chiar nu pricep de ce nu l-a înșfacat de rever (?),doar nu era o problema pentru polițist , o mai comisese , inclusiv cu nevasta-sa pe care a batucit-o bine la serviciu (înregistrarea este pe net , la dispoziția Dvs )

      • Ardelean Răspunde

        Și ce dacă -și bate nevasta ???
        Tu nu știi ca muierea nu-i om ,berea nu-i băutura și ursu nu-i jucărie ?

    • Diogene Răspunde

      Toți frustrații, complexații purtători de uniformă (o minoritate în cadrul corpului de polițiști, majoritatea sunt oameni), plătiți regește din banul public, visează să tragă cu pistolul, să pună cătușe, să folosească pulanul, să spargă uși ( care uneori nici nu sunt încuiate). Cu prima ocazie pe care o au, nu stau pe gânduri. ” În mintea strâmbă și lucrurile drepte se strâmbă”.

    • Legea e lege Răspunde

      Mai mulți am observat treaba asta!!! :))) ce patetic e moșulică ala:)))

  14. apropo Răspunde

    daca domnul avocat avea un pic de discernamant isi dadea seama ca nu asa se procedeaza: daca vrei sa dovedesti un bauz, iti iei probe (cu telefonul martori, etc), si ii faci o plangere organului pentru abuz de putere. Insa daca te simti cu musca pe caciula, mai bine faci scandal, nu?

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Acuma ce vreti de la un avocat simplu? Au aere…ca daca si grefierele se cred magistrati, avocatii nu se lasa mai prejos.

  15. Xman Răspunde

    Cand te afli intr-o astfel de situatie nu e cazul ca sa iti etalezi sau sa iti faci cunoscuta calitatea de avocat pentru ca nu esti la cabinet sau in sala de judecata si poti cadea in derizoriu. Cunostintele juridice pe care le ai, intr-o astfel de situatie, ar trebui sa iti confere un sprijin pentru a le folosi intr-o discutie cu organele de politie, intr-o maniera mai civilizata, pentru ca in caz contrar devii hilar si nu vei avea decat de pierdut, mai ales daca ai incalcat si o norma rutiera!!!

    • Xman in black Răspunde

      Și care a fost norma rutieră încălcată pentru care trebuiau prezentate actele și era necesar să cobori din mașină??? Sau poate la școală de agenți (dornici să pună cătușe și să împuște) se învață alte norme legale. Apropo, sugerez că doi și un sfert să identifice IP-urile celor care fac trimitere la împușcat, încătușat, pus cu botul în țărână, iar dacă sunt ale unor angajați din poliție să-i trimită rapid la psiholog.

  16. Nimeni Răspunde

    @XMAN.

    Leul, lupul si vulpea

    Leul, lupul si o vulpe,
    Intr-o zi s-au adunat,
    Impreuna sa porneasca
    Prin padure la vanat.

    Dup-o zi anevoiasa
    De truda si alergare,
    Sosi vremea impartelii
    de vanat la fiecare…

    Leul lua o bucatica
    Petru vulpe, si apoi,
    Zise aratand spre lup:
    -Restul este pentru noi!

    Vulpea insa indrazni
    Sa intrebe cu sfiala:
    – De ce n-am primit la fel?
    – Asta-i dreapta imparteala???

    Furios de-asa tupeu,
    Leul ii raspunse-ndata,
    Lasand-o pe biata vulpe
    Cu suflarea-ntretaiata:

    – Nu-nteleg ce nu-ti convine?!
    Noi, am impartit ca fratii…
    Insa, intelege si tu:
    Unii-s mai egali ca altii

  17. Ghiță Răspunde

    A avut omul o zi proastă și copiii de la rutieră nu l-au recunoscut ca să-l pupe în dos. așa cum sunt obișnuiți mai marii sătmarului. Și Ștef ca s-a deschis Dedeman aproape a avut un episod ca al lui suta ca nu l-au recunoscut trainerii din Bacău. Doare tare mersul pe jos. 😂

  18. Vas Răspunde

    D-le Portal,ar fi fost bine dacă am fi avut părerea ambilor implicați în acest incident. Așa ar fi fost corect. Ne-am fi lămurit și noi, am fi comentat în cunoștință de cauză.
    Părerea mea este că dl. avocat a fost jignit când organul i s-a adresat cu dumneata și nu cu dumneavoastră sau cu “măria Ta”

    DUMNEATA pron. pers. Pronume de politețe pentru persoana a 2-a singular

    DUMNEAVOASRĂ pron. pers. Pronume de politețe pentru persoana a 2-a plural, singular

    “Sălii aglomerate
    De împricinati:
    Unii au dreptate,
    Alții avocați”

  19. Pulitist Răspunde

    Astia care tot inventati detalii, spuneti-mi si mie unde a facut tam-tam aceasta persoana si s-a laudat ca e avocat?

    Militienii sunt cei care l-au impins pe acest om sa recurga la a ridica vocea, prin comportamentul abuziv.

    Ati fost careva la fata locului?

    De ce tot nascociti detalii iesite din context?

    Credeti ca omul a inceput sa tipe asa din senin?

    I-a cerut militianului in repetate randuri sa pastreze distanta. Suntem in plina pandemie. Se vede clar din video ca politistul incearca sa-l intimideze.

    Daca a savarsit o fapta care necesita retinerea lui, era de mult incatusat si dus in arest.

    Insa, e clar ca nu a facut-o. Si atunci de ce sunt 4 militieni la fata locului? Pentru intimidarea unei persoane in varsta? Sunteti penibili. Unde e politia cand sunt oameni omorati in plin centrul orasului? De ce nu patrulau?

    Salarii platite din bani grei platiti din taxe si impozite unor inapti care vor sa isi arate muschii doar atunci cand nu e cazul. Si cand vine vorba de criminali, inafara de a-i aresta, dupa ce au savarsit crime, violuri, si altecele, sunt absolut degeaba. Asta cand mai aresteaza si ei pe cineva…sa ne aducem aminte doar de cazul violate si omorate pe malul somesului…criminat inca in libertate.

    Sa nu mai vorbim de intelegeri cu interlopi si criminali, pe ascuns….

    Pulitia roamana…mi-e scarba

    • cârcotaş Răspunde

      Ce vorbeşti? E clar din discuţii că ipochimenul nu a prezentat actele. Şi apoi, de ce nu este el în maşină? E clar din discuţii că nu voia să prezinte actele. Vârsta? Ăla-i argument? Poate, dar în sens contrar. Mă gândesc că ar fi putut fi şi un conflict mai vechi într cei doi. Lipsă de tact uriaşă din partea avocatului arătată prin comportament. Dacă ăsta te buşeşte cu vinovăţie uite aşa , prin strigăte demente îţi demonstrează că eşti un neruşinat care ai intrat în el.

      • Ulise Răspunde

        Am aflat de ce nu era in mașina : pentru ca Mona a insistat sa coboare , amenințând ca dacă nu coboară îl scoate cu spray-ul .
        Iar la cererea “ipochimenului “ca Mona sa își pună masca și sa nu-i sufle in bot , prietenul tău Mona a refuzat .
        In cele din urma , probabil cineva l-a luminat și l-a sfătuit sa-și pună masca și el și ceilalți vreo 14 care s-au dus acolo la cererea lui Mona
        Iarăși la momentul cand se desfasura scena filmată , Mona avea actele la el .
        De unde știu ? Știu .
        Mai ai curiozități ?

    • @Pulitist Răspunde

      Esti prost de bubui !!Obligatia conducatorului auto era sa stea pe curu lui in autoturism si sa se legitimeze !!Atat !

      • Pulitist Răspunde

        Este clar can nivelul tau de inteligenta este subunitar.

        Atunci cand nu esti in stare sa porti o discutie in care sa aduci argumente bazate pe lucruri concrete, recurgi la volumul mic de cuvinte pe care ai fost in stare sa-l stochezi in creierul tau mic.

        Imi esti mila de tine. Probabil esti si tu politist? Sau esti genul de om care accepta orice comanda data de politist pentru ca el poarta uniforma, indiferent daca are dreptul sau nu sa iti ceara asta.

        Hai, culcat la pamant!

    • Legea e lege Răspunde

      Auzi bai nenea tare în ciucuri din spatele ecranului, am fost de față, i s au cerut actele, moment în care avocatul s a blocat în mașină și pauza. Care e treaba ta??? Interesează te nene. Ca îți ploua în guriță la ce kkt vorbești

      • Curiosul Răspunde

        Dacă ai fost de față, poate ne spui care a fost motivul opririi?

      • Avecezarvavan Răspunde

        Dacă ai fost de fata când i s-au cerut actele , de ce nu spui ca i-apus lui Mona sa -și pună masca și colegul tău a refuzat ?
        Și apoi omul s-a blocat in masina ca ați vrut sa îl imobilizati prin violenta , și sa-l spray-ați !
        Și pentru un c.. de contravenție va strângeți 12-16 oameni , ca sa ce ???
        Ce polițiști sunteți voi, ma ?
        Du-te bate coasa mai bine !
        Cine papa kkt ?
        Numa zic .

  20. Plutonier Răspunde

    Pentru cei care inca aveti sechele de pe vremea militiei de dinainte de 89, Legea spune clar:

    (1) Polițistul este îndreptățit să legitimeze și să stabilească identitatea persoanei NUMAI în situația în care:
    a) aceasta încalcă dispozițiile legale ori există motive verosimile pentru a bănui că pregătește sau a comis o faptă ilegală;
    b) există motive verosimile pentru a bănui că aceasta a fost prezentă la locul săvârșirii unei fapte ilegale ori are cunoștință despre faptă, autor sau despre bunurile având legătură cu fapta;

    Nu vine politistul cand si cum are el chef sa te legitimeze sau sa te retina. Nu e politistul nici Mnezo’ si nici Pruncul Sfant. Daca face asta, fara ca tu sa fi incalcat vreo lege, politistul incalca legea si se numeste ABUZ. PUNCT. Daca ai incalcat legea, si te-a prins, te legitimezi si gata.

    Avand in vedere ca avem la dispozitie doar un articol de 2 lei compus din 2 randuri, si un video, fara a vedea cum a inceput toata povestea, eu vad lucrurile asa:

    -ceva l-a impins pe om sa isi iasa din fire. Mai degraba cineva.
    -atitudinea si limbajul politistului e clar lipsita de respect, indiferent de cine este cetateanul in cauza
    -comportamentul politistului este unul sfidator si ostentativ

    Sunt pro respectarea legilor, sar sa fie respectate de ambele parti, nu sunt nici politstii mai presus de lege.

    Portal SM, asteptam lamuriri, nu informatii care lasa mult loc de interpretare

    • Cod Rutier Răspunde

      @Plutonier : la fel ca ăilalti doi de mai sus care citează/referă legea (dar in mod eronat), ai si tu inca mult de studiat. Pune mâna pe carte si pe lege cât mai repede, până nu devii senil. Am indicat mai sus in concret, ia vezi.

      • Codu pacii Răspunde

        Cetatene de cand e codul rutier mai presus decat constitutia?

        Ai fumat frunze de nuc sau ce tampenii tot debitezi?

        Nu mai induce oamenii in eroare legea spune clar cand are voie un politist sa te legitimeze.Nu ai incalcat nici o lege,nu te legitimeaza cum i se scoala cascheta agentului,doar ca el el in uniforma.Nu mai profitati ca cetatenii nu isi cunosc drepturile.

        • @Codu pacii Răspunde

          Asa e, legea statueaza clar situatiile in care un politist are dreptul sa te legitimeze in trafic. Dar e evident ca tu n-ai citit-o, si habar nu ai de prevederile rutiere. Altminteri ai fi tacut din mecla, ca asa te-ai facut singur de caca.

          • S’tatuatul

            Tot legea STATUEAZĂ in ce-l privește pe cel verificat de ‘Mnezo’ul drumurilor, ca trebuie sa rămână in mașina .
            Nu așa STATUEAZĂ?
            Atunci de ce ‘Mnezo’ul drumurilor i-a cerut sa coboare ca dacă nu îi da cu spray ?
            Mai inista cu cititul si vei afla la un moment dat și ce înseamnă “ mecla “.
            Domne , ce prosti puteți fi !!!

          • @S’tatuatul

            Mda, si prosti (1), si agramati (2)… In categoria (1) se regasesc, evident, aceia care din imaginile video au dedus ca urma pulverizarea orbitelor chelului cu spray cauzator de lacrimi. Din categoria (2) e la fel de evident cine face parte…

      • Codul Penal Răspunde

        @codurtier ti-a mai spsu cineva mai sus sa inveti ierarhia intre constiturie / cod rutier / oug si ce ai mai amintit tu pe acolo ca se pare ca te incurci in “vastele” tale cunostinte.

    • Cineva2 Răspunde

      Avocatele, dute la psihi ca ești bantuit

    • 3.14 Răspunde

      Te opreste in trafic si spune ca ai fost suspect! Poti merge la judecata, tot suspect ai ramas, tot legal este ce a facut! Serios

  21. cârcotaş Răspunde

    Nu stabileşte in stradă şoferul că s-a comis abuz. Legea face asta. El trebuie să prezinte actele dacă i se cer. Poate poliţia caută un infractor.

    • Cronicar Răspunde

      Nici politistul nu stabileste dupa bunul plac sa intimideze sau sau sa legitimeze dupa cum are el chef abuzant de calitatea pe care o are. Nu e mai presus politia de lege. Sa respecte toata lumea, si sa fie si politia sactionata pentru neresectarea legii si comportament abuziv si intimidator, exact ca si in acest caz, in care se vede clar intentia de a-l sicana fizic pe presupusul avoccat.

      Mai terminati cu prostiile.

      Mai mult decat atat, politistul din video este cunoscut pentru atitudinea sfidatoare si comportamentul inadecavat. Despre ce vorbim aici.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Politistul Mona este cunoscut pentru verticalitatea (dar) si intransigenta lui. Tocmai asta e o garantie a faptului ca, chiar daca primea vre-un “telefon”, facea cu bolta pe el, iar de tratat trata masina galbena ca orice alta masina rosie sau alba. In ce priveste viata lui personala, faptul ca e adusa in discutie e fix dovada ca, actionand legal, musai sa i se caute pete in alta parte.

        • Branconier Răspunde

          O fi ceva walker politist texan mona asta de-i asa cunoscut

          daca tot il cunosti atat de bine ia roaga-l sa faca un test cu detectorul si sa raspunda daca a luat sau nu vreodata spaga de la cat de “vertical” si “intransigent” e

          hai mai taie din ele da-le dracu

          • Vulpea bi-polara

            Te-o suparat cumva? Lasa, mersu pe jos face picioru frumos,

          • Branconier

            Cred ca-mi spui asta cu piciorul din experianta ta personala?

            De ce incerci sa schimbi subiectul cand e pusa in discutie “verticalitatea” si “intransigenta” acestui “cunoscut” politist

            hai mai taie din ele da-le dracu

          • Vulpea bi-polara

            Pare ceva tic nervos asta vu, mai taie din ele. Te-ai referit in mod repetat la 90 de zile, si de acolo reflexu?

          • Branconier

            Vezi ca te-ai imbatat si nu mai tii minte la care discutie ai ramas. Culca-te ca esti obosit.

        • Vulpea bi-sexuala Răspunde

          Da nu vrei tu sa mergi sa-l pupi in bot pe mona asta ca vad ca-i place sa faca asta cu alti oameni si paremi-se ca sunteti colegi de pariuri vulpito

          • Vulpea bi-polara

            Ciudat cum toti is justitiatlri in ecosistemu asta virtual, cum stiu sigur ca militzienii/functionarii iau mita etc, dar NIMENI nu merge, cu o secunda inainte, la DGA, sa depuna plangere. Abia dupa…la o placinta calda, in spatele tastaturii, se umfla orezu un viteji.

        • Ursul păcălit de vulpe Răspunde

          Cuuum?
          Sa i se caute lui Mona pete in alta parte ?
          Adică ce vrei sa spui , ca Mona ar avea pete ?
          Nu se poate așa ceva !!!
          El este mereu in cadrul limitelor legale ,așa am aflat ca este in limitele legii chiar si atunci când ii cere șoferului verificat sa iasă din mașina și ii spune drăguț , civilizat ca de nu iese ii da in ochi cu spray
          Deci n-ai cum sa ii găsești lui Mona pete , oricât ai cauta, nu mai spune prostii.

  22. Mango Răspunde

    Cat de usor se vad care de aici sunteti militieni de incercati sa-l aparati pe militianul ce vrea sa-l pupe-n bot pe avocat :)) nu sunteti destul de patati de tot ce se intampla in ultima vreme vreti cu disperare sa aratati si mai tare cat sunteti de prosti? :))))))))

  23. Spirt Răspunde

    Toti comentati aiurea.

    Agentul Mona, (cunoscut pentru comportament agresiv, si care si-a bautu nevasta acum ceva vreme), i-a cerut insistent conducatorului auto sa coboare din masina, desi acesta trebuia sa ramana in masina. Nu s-a dat el din proprie initiativa ca sa isi arate muschii.

    La fata locului au fost 4 masini de politie. Intreb si eu, de ce a fost nevoie de 4 masini plus jandarmi? Chiar nu erau in stare 2 politisti sa-i faca fata? Intimidare?

    Presa a scris ca omul este avocat. L-ati vazut pe el in clip sa se laude cu asta? Iar vorbiti aiurea.

    Omul i-a cerut lui Mona sa pastreze distanta dar politistul a vrut sa-i arate cat e el de politist si s-a lipit cu botul de el. Inainte de asta nu i-a vorbit tocmai in cel mai civilizat mod posibil.

    “domnul” politist a amplificat situatia asta asa ca nu mai vorbiti aiurea

  24. fesibuc Răspunde

    Umbla vorba ca politistul l-a amenintat pe avocat ca-i da su spray daca nu iese din masina de asta a iesit din masina. si dupa ce l-a verificat avea actele in regula si nu bause. stau si eu si ma intreb de ce i-a cerut sa iasa ca si atunci cand te verifica de alcool ramai in masina. ceva “pute” cu oprirea asta cam multa politie pentru o oprire in trafic pentru un om care nu era urmarit sau ceva

    • apropo Răspunde

      uite asa se face un fake news. Umbla vorba…. :))))))

      • BLV Răspunde

        De acord cu tine. Eu mi-aș dori ca cineva(nu știu cine îi anchetează pe polițiști) să stabilească următoarele: agentul Mona a primit ordin să oprească autoturismul galben? Nu-l cunoștea pe conducătorul auto dacă a vrut doar să-i afle identitatea (am aflat, pe surse sindicale, că nu a fost încălcată nici o normă rutieră)? Cu cine a purtat discuții înaintea opririi în trafic a autoturismului și dacă discuțiile erau pentru oprirea în trafic a autoturismului galben?? De ce a fost nevoie de atâtea echipaje de poliție și jandarmi(chiar nu aveau altă treabă?)? Cine este ofițerul care a trimis atâtea echipaje de poliție? Așa sunt instruiți agenții de poliție că trebuie să devină agresivi și cine îi instruiește așa?

      • Teve Răspunde

        Pentru apropo: umbla vorba ca si tu esti militian si esti la dispozitia cuiva sa urmaresti in trafic si sa agresezi oamenii far sa fi incalcat vreo lege.

        Ce se intampla cu politia de la noi din tara?

  25. Florian Antal Răspunde

    Pe presa sm scrie ca soferul “a rămas fără permis de conducere pentru 30 de zile, din cauza nerespectării indicațiilor polițistului”

    Adica a fost pedepsit pentru ceea ce s-a intamplat dupa ce a oprit altfel era sanctionat pentru ce a facut inainte sa fie oprit?Si atunci de ce a mai fost oprit?Suna a ambitie persoanala a politistului?Ce avrut sa demonstreze ca iti poate inventa ceva pe loc sa te amendeze fara sa fi facut nimic?

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Pai bouleanu de la covrig putea simplu sa dea actele, politistul sa constate ca e in regula si sa-sibvada de viata. Dar nu..ca el e magistrat, personalitate locala, are si masina galbena. Si de la basinile astea, desi ca sofer e in regula, ia amenda (doar) pt ca e prost. Ce e greu de inteles?

      • Florian Antal Răspunde

        E greu de inteles de ce l-a oprit politistul in primul rand daca nu a facut nimic?

        Cu ce motiv l-a oprit politistul daca nu a facut nimic si de ce l-a pus sa iasa din masina?

        Ceva nu se leaga, ce e asa greu de inteles pentru tine?

        • Vulpea bi-polara Răspunde

          …nu contest faptul ca e greu de inteles. Vorba lui Cocosila, asta e dupa facultati,

        • Stiu Răspunde

          Mari idioți și mulți, e grav!!!! Politia poate oprii când dorește la orice filtru pe cine dorește. Asa se verifica alcool, permisele, actele. Asa vad amărâții de polițiști dacă tu sau mata aveți permis sau e suspendat și tu circuli, sau ai itp bun. Încă nu îs dotați cu inflared sa vadă. Ca nenea cela beat, o lovește pe mata p trecere și crapă, e bai ca nu fac verificări,ca nu stau în strada, da cum sa o facă când o grămadă de popândai habar nu au ca politia te poate opri când consedera ei. Mergeți și faceți ceva util. Strânge o pe mata în brate ca poate mâine ii prea târziu, nu uita!! Și de vina-i tot politia. Viata fericita tuturor.

          • Crezi?

            „Inteligența este trecătoare, la fel ca frumusețea, dar prostia este veșnică, la fel ca răutatea omului frustrat”.

      • Vulpea distrusă Răspunde

        Vezi că scrisul peste rapoartele de zi nu aduce sporuri sau premii la salar. Pe lângă faptul că ești incoerent ești lipsit și de bun simț.

  26. altu fără bmw Răspunde

    Avalanșa de comentarii în contradictoriu dovedește încă odată că în urbea noastră sunt extraordinar de mulți experți în ale circulației, toți sunt doctor honoris causa suma cum laudae pe speța codului rutier!!! Apoi când dau de un sens giratoriu imediat se evaporă toată știința lor!!! 🤔🤔🤔😪😪😪😥😥😥😤😤😤😫😫😫😱😱😱😱😱 Lăsați-o moartă!!! Nu aveți ceva mai bun de făcut? Eventual mai răsfoiți Sfânta scriptură (a se citi Codul rutier) ca să nu pățiți ceva asemănător!

    • Tot unu ‘ fără bmw Răspunde

      Adică sa pățim ce ?
      Sa ne “umflați”câte 15-20 polițiști dacă nu coboram din mașina sa ne sprayați ?
      Aud ca va dau in curând bastoane electrice , vai de curul nostru ,atunci sa vezi !
      Msi bine intra-adevăr sa citim ce scrie in Sfinta Scriptura -citim cuminți , conform indicațiilor Codul rutier , dar acolo unde scrie ca trebuie sa rămânem in mașina , noi vom STI ca nu se aplica așa , si ca dacă polițistul msi ales dacă este Mona ,ne cere sa coboram , sărim urgent fin mașina și luam poziție de drepți , ca sa nu fim luați cu asalt de toate echipajele aflate in serviciu la momentul acela !!!
      ⁉️

      • altu fără bmw Răspunde

        Chiar nu știu de unde ai ajuns la concluzia asta.🤔🤔😱😱 Nu-s polițist, am și eu o problemă cu comportamentul lor. Dar de aici și până la comportamentul majorității șoferilor sătmăreni de la volan este cale lungă!!! Marea majoritate chiar nu știu cum a obținut permisul? La loz în plic? Conduc din 91 fără evenimente. Singura dată când am fost oprit a fost în Ungaria. Dar și acolo din niște motive mai puțin ortodoxe.

  27. Plicușor Ban Răspunde

    Eu am fost oprit de catre carabinieri pe la 3 dimineata in drum spre Rimini in Italia,parerea mea fara niciun motiv ! Cei doi politisti inarmati care au venit la masina mea(erau patru,iar ceilalti doi au ramas langa jeep-ul lor cu pistoalele mitraliera in maini,dar indreptate in jos)nu mi-au spus motivul pentru care m-au oprit.Ne-au legitimat pe toti trei din masina,ne-au luat documentele iar unul dintre ei s-a dus cu ele in jeep,celalalt a ramas cu arma indreptata spre masina pana a revenit cel cu documentele.Aproape o jumatate de ora a durat totul.Ne-au dat documentele si fara niciun fel de scuze,sau “arrivederci”,mi-au facut semn ca pot pleca !Oare daca saream nervos din masina,sa le cer socoteala de ce m-au oprit, si faceam gesturile pe care le fac unii mascarici,ce se intampla cu mine ?

  28. Nero Răspunde

    Mi-a luat ceva timp să citesc și să diger toate comentariile. Într-o societate profund divizată, fiecare are propriul adevăr. Însă ce mi-a lăsat un gust amar este că drepturile omului sunt un moft(citez din fosta ministră Prună). Iar faptul că polițiștii care au postat, cu sârg, pe aici, apelează la un avocat când au nevoie, ca să îi ajute în problemele penale sau disciplinare, denotă lipsa de onorabilitate a acestora.

  29. 321 Răspunde

    104 comentarii? pica serveru nu spamati :)))

  30. Szilagyi Răspunde

    Na pe presa sm a recunoscut avocatu de ce a fost atata stresss….nu a avut actele ….si nu a vrut amenda!!!!!
    Ma da prost esti!!!!! Domnule Suta!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.