Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Marcela Papici, fostul manager al Spitalului Județean Satu Mare, acuză organizarea concursului pentru anumite posturi

Marcela Papici, fostul manager al Spitalului Județean Satu Mare, acuză modul în care sunt scoase anumite posturi la concurs, la Spitalul Județean Satu Mare.

Ea a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care descrie modul în care sunt scoate anumite posturi la concurs.

Redăm integral mesajul acesteia:

„Eu doar scriu… De analizat, o vor face cei ce vor citi…
Cum se scot posturi la concurs la Spitalul Judetean Satu Mare!
Post de Economist 1A, fara mentiunea serviciului, fara tematica, fara detalii de cum, cand, unde se va organiza concursul…
Post pus pe site in 31(luni) cu termen de depunere in 2 (miercuri) la ora 12. Cu data(luna) corectata cu pixul! Oare cand sa-si scoata candidatii cazierul sau adeverinta sau cand sa-si faca analizele???
Oare e cineva cu dosarul gata pregatit? Vedem in curand! Asta daca nu se sesizeaza nimeni dintre cei ce ar trebui sa o faca! Numa zic”

6 comentarii

  1. pipiciulo Răspunde

    mai marcela acum faci gura mare, dar cand te ai lafauit cu echipa de baschet in cupe in danemarca si rusia, din ce bani ai fost??? cat ai fost tu manger de spital totula a fost in regula???doamna invatatoare ajugnge manager de spital cu studii la academia comerciala, langa gradina romei, deci numai te da pupaza mare , daca are daca nu nu , si pe fita l a inscris la medicina oare de ce, sigur zana mama va rezolva un post bunicel , ca doar are cunostinte deci hai sa lasam vrajeala asta ieftina.

  2. Indian Wels Răspunde

    Este clar că se vând posturi , dar problema este că intră toate javrele care te oamară cu zile .Puşcăria vă mănâncă .Si Papici a făcut angajări .

  3. Nichita Răspunde

    doamna papici a inceput campanjia electorala, a anuntat ca la toamna o sa candideze independent la alegerile parlamentare . inainte de facut mai multe grupuri pe face sa aiba sustinatori de acum urmeaza spoectacolul si vechea ei durere ca nu mai e menajera la spital

  4. unu Răspunde

    mi ar fi rusine doamna papici , acum acuzi , dupa ce te ai facut marele care ajuti pe toata lumea, si arunci bomba candidezi de deputat de satu mare , dar asa e lumea toti credeau ca esti zana cea buna, in schimb o harpie

  5. COI__CA Răspunde

    Da, vrăjeală are doamna asta. Sa nu uite cum făcea jocurile la spital și pe unde mai putea când era pe funcție. Da va spun eu, ca justiție nu exista, procurori curajoși nu mai exista, trăim într-un stat de tip mafiot unde totul se rezolvă în spatele cortinei, cine da mai mult. Va spun în cunoștință de cauză, toate posturile de funcționari publici + posturi contractuale și la toate instituțiile statului roman sunt din timp aranjate. Nu exista un concurs cel puțin de vreo 6 ani încoace, ca le-am urmărit pe toate, as putea scrie o carte, TOATE sunt aranjate cu concursul conducerii instituției respective unde se scoate postul și ce e mai grav al înalților funcționari publici de la prefectură, reprezentanti ai ANFP la concursurile scoase. Deci e crima organizată, e stat mafiot 100%. Și cum să-și facă treaba cei din instituțiile abilitate, când soțiile, amantele, rudele și prietenii sunt angajați ca și funcționari publici la instituțiile statului roman. Ce e cel mai grav, e, că pe posturile respective ajung toți analfabeții, toatecurvele și proștii și când ai o problemă de rezolvat, ajungi la mâna prostului analfabet angajat……..

  6. cetatean Răspunde

    Exact COI_CA! Mare dreptate! De aceea merg toate prost în țara asta, cine să facă performanță? Proștii numiți politic? Angajați prin concursuri aranjate? Știți vorba: concursul este joi și postul e ocupat de marți! Noroc că în instituțiile statului au mai rămas câțiva măgari care muncesc! În rest, incompetență, aroganță, ipocrizie! Gașca lui ȘTEF a fost de cea mai joasă speță. Unii dintre ei mai au și azi funcții unde doar bat din gură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.