Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

PNL Satu Mare infirmă zvonurile că Adrian Albu ar fi demisionat. Se invocă un “scor istoric”

PNL Satu Mare dezminte zvonurile că Adrian Albu ar fi demisionat, printr-un comunicat de presă transmis în această seară, după ce ar fi apărut articole că acesta şi-a anunţat demisia. Ba mai mult, comunicatul PNL arată că organizaţia municipală şi-a manifestat în scris susţinerea faţă de Albu.

Redăm comunicatul PNL Satu Mare:

“În urma informațiilor apărute în această seară în presa locală dorim să infirmăm zvonul care susține că președintele organizației județene PNL Satu Mare și-a dat demisia. Mai mult decât atât, organizația municipală Satu Mare, cea mai mare din județ, s-a întrunit astăzi într-o ședință în care și-au manifestat în unanimitate, în scris, susținerea pentru președintele Albu.

După aceste alegeri locale ne aflăm în fața unui rezultat istoric. După 30 de ani, pentru prima oară, PNL bate PSD fără drept de apel, atât la nivel național cât și la nivelul județului Satu Mare.În județul nostru, am câștigat 6 primării noi față de 2016 având în prezent 23 de primari, 10 consilieri județeni și 4 consilieri locali în municipiul reședință de județ”.

Amintim că mai mulţi membri PNL i-au solicitat astăzi demisia din funcţie.

11 comentarii

  1. Sisi Răspunde

    O coadă de topor…

  2. Licurici Răspunde

    Eu după ce am cetit rezultatele pe municipiu am observat că Albu(sic transit gloria mundi) e sub Coica. Sunt alte rezultate pe la BEC?😁

  3. Tineriada Răspunde

    Cat de penibili pot sa fie UDMR-istii vopsiti in galben…

  4. Cetatean Răspunde

    Ați câștigat pe județ! Unde Albu a avut merite zero!

  5. Alt cetățean Răspunde

    Ce fata are,😳

  6. Misu Răspunde

    Albule nici nu sti cat de mic incepi sa fi…….

  7. Ioan Răspunde

    Eu cred că președintele PNL, Albu a avut un mare merit în realizarea scorului de la nivel județean. Corect ar fi fost ca el să fie candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean dar în mod onest l-a lăsat pe Cozma să candideze pentru că acesta și-a dorit foarte mult. Dar Albu a manageriat filialele locale, a atras noi candidați ce s-au dovedit a fi câștigători. Felicitări PNL, ați obținut un scor dublu în comparație cu următorul clasat, PSD!

  8. augustin Răspunde

    Ce rusine sa te lauzi cu munca altuia .A colindat el judetul? Acum vine si se lauda cu acesti consilieri judeteni pe care i-a facut d-l Cozma.La municipiu de ce a avut cu peste 2000 de voturi mai putin decat Cozma?Tupeul si nesimtirea au atins cote maxime din partea acestui infiltrat ALDE.Daca este asa viteaz sa vina la o confruntare directa. Istoc

  9. Beny Kira Răspunde

    Adrian Albu, nu ceda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.