Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Schimbul de replici continuă. Beșeni, reacție în urma mesajului transmis de Petric

Schimbul de replici dintre Octavian Petric, candidatul Pro România la Consiliul Județean, și consilierul județean PNL, Cristian Beșeni, continuă. Acesta, cel din urmă, i-a răspuns lui Petric printr-un nou mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Redăm integral mesajul consilierului județean PNL, Cristian Beșeni:

„Stimate domnule Octavian Petric – prea bine cunoscut deputat PSD, Pro România și cam atât. Vă mulțumesc pentru epistola pe care mi-ați trimis-o, cu toate că ați ignorat esența nemulțumirii mele, și anume cea legată de îndemnul fățiș al preotului din Bârsău în favoarea dumneavoastră, pentru a fi votat pentru președinția Consiliului Județean! Până la urmă, pot să vă înțeleg și disperarea: din tot ce v-ați imaginat nu a rămas aproape nimic, așa că vă aflați în fața celei mai usturătoare înfrângeri din întreaga dumneavoastră carieră politică. Dar despre asta, am putea discuta luni, 28 septembrie, la o cafea. Pentru unul din noi doi, precis că aceasta va fi foarte amară. Ne acuzați pe noi că suntem asemenea PSD-ului, partid care de fapt, pe dumneavoastră v-a făcut de două ori deputat! În ceea ce mă privește personal – dacă ați fi fost curios de activitatea la Consiliul Județean – ați fi putut constata că eu sunt consilier județean, abia de câteva luni, și pentru ceea ce am făcut în acest scurt răstimp, dau socoteală în fața celor care m-au votat. Spuneți la un moment dat, că sunt un „păpușar” care aș fi manevrat, ori se știe că păpușarul este cel care manevrează, nu? După câte se vede, este mai greu cu logica și proprietatea termenilor, în cazul dumneavoastră! Cât despre aerele de superioritate și aroganța cu care-mi răspundeți, acestea îmi amintesc de un vechi proverb care vorbește despre fudulia celui puțin la minte. M-aș bucura dacă schimbul acesta de mesaje s-ar opri aici. Oricum despre morți – „politic – de data aceasta!” – numai de bine!

​​​​​Cristian Valer Beșeni, consilier județean”

Citește și:

2 comentarii

  1. Supu Răspunde

    Cristi a scapat de sub papucul mamicii si acum e foarte viteaz. Sa ne spuna cum a ajuns el sa lucreze la Spitalul Judetean de Urgenta

  2. ionel Răspunde

    Cum sa ajunga, masa ii director economic la spitalul judetean,asa a ajuns…..ce intrebare prosteasca pui!!!……vrea si craisorul codrilor sa se afirme politic…..poate poate ajunde si el ,,mare,,:))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.