Ultima actualizare: azi, 19:56

Locale

Târgul Produselor Sătmărene revine în Grădina Romei cu noutăți de sezon

Târgul Produselor Sătmărene revine în Grădina Romei cu noutăți de sezon. După ce prima ediție s-a bucurat de un real succes, organizatorii se pregătesc să dea startul celei de-a doua ediții: ,,Ne bucurăm să vă lansăm o nouă invitație de a participa la un eveniment care își propune să susțină producătorii locali din tot județul!”

Ce spun organizatorii:

,,Pentru că mai sunt doar câteva zile până la deschiderea târgului, pregătirile sunt pe ultima sută de metri, însă suntem siguri că veți fi încântați de produsele pe care le veți găsi la căsuțele producătorilor!

Așadar, vă așteptăm în acest weekend, 12-13 septembrie, între orele 10-18, în Grădina Romei alături de cei 21 de producători locali care au primit marca înregistrată Produs Sătmărean să ne bucurăm de produse autohtone, obținute cu multă muncă și ținând cont de cea mai înaltă calitate, standarde și proceduri.

Vă așteptăm să îi cunoașteți îndeaproape pe cei care muncesc zi de zi pentru a obține cele mai bune produse tradiționale, precum și recolte de calitate, fără tratamente și substanțe chimice. Vom avea la târg standuri cu fructe și legume de sezon, preparate culinare diverse, specialități tradiționale din carne, miere, dulcețuri, siropuri, palincă, vin, bere artizanală și bineînțeles produse artizanale, unice în această zonă!

Evenimentul va avea loc în fiecare lună, în cel de-al doilea weekend și este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare! Detalii despre Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană pot fi consultate pe pagina de Facebook a asociației! Vă așteptăm cu drag!”

13 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    În primul rând primăria să facă curățenie și să dezinfecteze pentru că toată grădina Romei e plină de rahat de la ciori! Cum să se vândă acolo alimente!? Direcția sanitară cum dă aprobare?

    • Norby Z Răspunde

      In primul rand, ca sa scapi de rahat, trebuie sa scapi de ciori. Si cum poti face asta, daca ONG-urile ecologiste ale lu’ Peste prajit te ameninta cu procese lungi in tribunal?

  2. Loitra Răspunde

    foarte fain tine o tot asa suuuuper multumim,,,,hai invidiosilor,,,,,,huuuu

  3. Iui Răspunde

    Si preturi de producatori , nu ? Adica duble sau cum ?!

  4. m Răspunde

    Nu știu care sunt produse de SEZON ? Mierea, vinul, brațările? Data trecuta cam astea au fost la cele vreo 5-6 tarabe. Pardon, a fost și o (singura) taraba cu legume.

  5. Curiosul Răspunde

    Păi dacă sătmărenii produc miere și vin, ce vrei sa vândă? Banane, mango, rodii…
    Cât despre brățări, handmade nu e voie să fie vândute de sătmărenii care le produc?

    • m Răspunde

      Produse de sezon (toamna): Mere , pere, prune, struguri, piersici, gogoșari, vinete, ardei, roșii, legume etc. etc…….. , ce este vin din 2020 ?

  6. Curiosul Răspunde

    Atâta timp cât strugurii românești au apărut de 1 luna jumătate, de Atâta vreme s-a putut face vin în 2020. Să fi sigur că Din Roșii și gogoșari nu poți plăti chirie la aceste chioșcuri

  7. Satmarean Răspunde

    E foarte bine că se face, e foarte bine că sînt sprijiniți producătorii sătmăreni, dar trebuie să-și vândă marfa în locuri curate. Știm cu toții de mizeria din grădina Romei, din păcate.

  8. 🤡 Iohannis Răspunde

    Dorel Scoica nu poate sa partikipe k el ii produs oltenesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.