Ultima actualizare: azi, 12:11

Naţionale

VIDEO. Gest sfidător al unui șofer! A șicanat un echipaj de Ambulanță aflat în misiune

Un șofer i-a sfidat pe membrii unui echipaj de Ambulanță din județul Hunedoara, care transportau un pacient către un spital din Timișoara, titrează Ziarul Hunedoreanului. Deși autospeciala avea în funcțiune semnalizarea acustică și luminoasă, iar echipajul ei se afla în misiune pentru salvarea unei vieți, persoana aflată la volanul mașinii de teren nu a vrut să le acorde prioritate.

Mai mult, a profitat de faptul că alți șoferi au tras mașinile pe dreapta pentru a-și face loc în trafic, pe șoseaua Caransebeș – Timișoara. A depășit chiar și pe linia continuă, pe un pod, fără măcar să semnalizeze intrarea în depășire. În cele din urmă, după mai mulți kilometri, a virat la dreapta, pe un drum secundar, lăsând calea liberă autospecialei.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță din toată țara au spus de nenumărate ori că astfel de evenimente au loc frecvent în trafic. În urmă cu aproximativ o săptămână, din cauza unui șofer inconștient, două persoane, printre care un asistent medical au decedat în județul Satu Mare. Și atunci, cei de la Ambulanță au tras un puternic semnal de alarmă: ,,Trecem în fiecare zi pe lângă moarte”.

SURSA: Ziarul Hunedoreanului

4 comentarii

  1. Pai Răspunde

    Identificat si lasat fara permis.Io l-a lasa pe viata, si , si fara masina , daca ar fi lege . Da legile sunt pentru cocalari nu pentru randasi .

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Sper ca la ora asta nu mai are permis si daca am avea legi pt mult timp de acum inainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.