Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Accident mortal! Biciclist lovit de o mașină în județul Satu Mare

Un accident grav de circulație, soldat cu decesul unui bărbat, s-a produs vineri dimineață în județul Satu Mare.

Totul s-a produs în dimineața zilei de vineri, 9 octombrie, în localitatea Cărășeu din județul Satu Mare. Un bărbat, în vârstă de 81 de ani, aflat pe bicicletă, a fost accidentat de un autoturism, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, Paula Gabor.

Biciclistul a fost transportat de urgență la spital, însă, din păcate, acesta a decedat în urma rănilor grave.

6 comentarii

  1. ... Răspunde

    Ce ratare! Nu ati facut repede un test covid? Se putea pune la aia cu comortalitati.

  2. Cetateanul Răspunde

    Pacat de un om ! Sincere condoleante !
    Cei care se deplaseaza constant cu bicicleta traiesc mai mult si sunt mai sanatosi, este demonstrat stiintific . Numai ca nu imbogatesc pe nimeni … pacat … ca tram cum traim …

    • hakkate Răspunde

      Nimeni nu vrea să fim sănătoși. Și în starea de urgență să stăm acasă să nu cumva să mișcăm să ne întărim organismul ?!?! Mai bine să stăm în fața teveului și să ascultăm bombardamentele covid. Dacă ești sănătos nu trebuie medicamente, tratamente și alte cele. E bine gândit sistemul. Îți dau medicament pentru ceva dar nu te lecuiești complet. În schimb medicamentul luat ca tratament are alte efecte secundare în timp și produc alte dereglări în organism. Pot să dau exemple concrete pe tip de boală și medicamente prescrise conform protocolului. Plus medicamente aflate la noi în protocol dar în vest nici nu se mai recomandă sau se prescrie pentru că …. Vă dați seama de ce. Aveți grijă de voi că altfel nu știu cine vă poate ajuta.

      • Cetateanul Răspunde

        Zilele trecute l-am vazut pe bicicleta pe un fost director de spital, medic cu zeci de ani de practica . Omul nu cred ca asteapta vaccinul, isi administreaza singur doza de sanatate zilnica … Am ajuns la stadiul de “Dumnezeu cu mila!” . Am depasit tot ce am avut de depasit ca si minciuna, manipulare, ticalosie, intentie criminala .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.