Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Adrian Farcău, noul primar al Tășnadului, a fost învestit în funcție

Noul primar al orașului Tășnad, Adrian Farcău (Pro România), a fost astăzi învestit în funcție. La ceremonia de învestire, care a avut loc într-un cadru restrâns, au participat și candidații Pro România la alegerile parlamentare, Octavian Petric și Adrian Ștef.

,,Pentru mulți, victoria lui Farcau Adrian în alegerile pentru Primăria Tășnad a fost o mare surpriză. Noi ne așteptam la rezultatul acesta, chiar dacă puțină lume ne credita cu șanse, dar iată schimbarea că s-a produs. Adrian Farcău are o misiune dificilă începând de astăzi: trebuie să dezvolte Tășnadul ca oraș, să atragă investitori, să dezvolte Tășnadul ca stațiune turistică.

Candidatul PRO România la Camera Deputaților, deputatul Octavian Petric și candidatul la Senat, Adrian Stef, au participat azi la ceremonia de învestire a lui Adrian Farcău în funcția de primar al Tășnadului, organizată într-un cadru restrâns din cauza măsurilor de prevenire a infecțiilor cu Coronavirus.

Am avut curajul să deschidem ușa Pro România unor oameni cum e Adrian Farcău, profesioniști cu talent și caracter uman și am dovedit că așa se poate câștiga. În continuare vom oferi sătmărenilor ocazia să aleagă talentul și caracterul. Și PROmisiunea că vom ieși cu succes din această criză! Oamenii Pro România au făcut-o și în 2012. O vom face și acum!”, au transmis reprezentanții Pro România Satu Mare.

Adrian Farcău i-a luat locul în fruntea Primăriei Tășnad liberalului Grieb Csaba Francisc.

 

8 comentarii

  1. Opinie Răspunde

    Din prima fraza i se stabilesc obiective spunand ca trebuie sa …..Lumea s-a inghesuit la ceremonie desi ….. Succesiunea primarilor in Tasnad scoate in evidenta faptul ca tasnadanii inca sunt in cautare , Localitatea trebuie sa arate mai bine . Dezvoltarea statiunii se face la intamplare . Nu arata ca o oaza de tratament si odihna . Poate de acum inainte .

  2. Nichita Răspunde

    domnul petric nu era in izolare???

  3. Wolf Răspunde

    Fabulatii.
    In poza din start, sunt minim 4 partide/persoana. Ca lupul si blana.

  4. Pina Răspunde

    Pulică ăsta spăla veselă sau e la învestitură? Pare picat de pe Selena!

  5. Lindick Răspunde

    Primarul veterinar a studiat parazitologie, e chiar potrivit pentru Tășnad.

  6. Sfârc Răspunde

    Individul a lucrat la SC Bă, Ban Dai SRL, nu e glumă, deci e clar!

  7. Szalma Jack Răspunde

    Petric ca să se dea mare,urgent s-a lipit de singurul primar pro din judetul Satu Mare !! Acum că a trecut de la ALDE in barca lui Ponta,s-a lipit și Ștef de bietul Adi !…🤣😂

  8. misu Răspunde

    arde-i Cipri una dupa ceafa la bolovanul de Petric,poate ii vine mintea la cap,sa se lase de politica si sa faca loc oamenilor care se pricep!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.