Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Vremea se răcește. Meteorologii anunță ploi și temperaturi scăzute

După ce ne-am bucurat de temperaturi ridicate în prima parte de toamnă, lucrurile se schimbă radical. Vremea să recește, iar frigul va lovi în aproape toată țara.

Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, a vorbit despre schimbările vremii din următoarea perioadă. Potrivit acesteia, în următoarele zile vremea se răcește radical, iar precipitațiile ar putea fi prezente în cea mai mare parte a țării. Totodată, ea a mai precizat că temperaturile maxime vor ajunge la 17 grade, iar cele minime chiar 1 grad.

,,De vineri putem să vorbim de o răcire a vremii, comparativ cu zilele anterioare, în cea mai mare parte a țării. Ne apropiem de ceea ce ar fi normal pentru sfârșitul lunii octombrie. Temperaturile maxime vor fi între 10 și 17 grade Celsius și minime între 1 până la 9 grade Celsius, în general. În depresiunile din estul Transilvaniei sau zona montană înaltă vom înregistra frecvent temperaturi negative”, a declarat Elena Meteescu, la DC News.

Elena Mateescu a mai adăugat că ploile nu vor lipsi și vor fi prezente în aproape toată țara. De asemenea, la munte vin ninsorile, iar vântul se va intensifica în următoarele zile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.