Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO. Câine otrăvit și lăsat să moară în stradă, în municipiul Satu Mare

Un câine a fost găsit mort pe o stradă din municipiul Satu Mare. Câinele a fost găsit de câteva persoane care au trecut prin zonă și care au cerut ulterior ajutorul celor de la FreeLife Satu Mare. Reprezentanții Asociației s-au deplasat la fața locului, însă nu au mai putut face nimic, întrucât, spun aceștia, patrupedul ar fi fost otrăvit.

,,Din păcate nu s-a mai putut face nimic. Satu Mare, strada Dara, o cățelușă tânără, talie mica, îngrijită dar fără microcip, de azi nu mai e. Respect persoanelor care nu au rămas indiferente și ne-au cerut ajutorul. Nici noi nu am mai putut salva acest suflet. Cel mai probabil, având în vedere spuma galben-verzui din jurul botului, a fost otrăvită/intoxicație”, spun reprezentanții FreeLife Satu Mare.

 

 

10 comentarii

  1. Hitler Răspunde

    Hale luia un erou era cine a otravit raia aia de caine

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      La fel de “erou” va fi si cand va lovi un copil noaptea, va da foc unei masini parcate/unei case, sau cand va viola o femeie in varsta. Asta daca pana atunci nu il ajuta un om de bine, si il duce la un psihiatru.

    • M Răspunde

      Hitler.de Enatescu ai mai auzit la viata ta?Locul tau este in pădure,legat de un copac si lasat sa putrezesti…Macar scapa Pământul de cei ca tine.Ca oricum sunteti mulți

    • Chisu Răspunde

      Frumos comportament!Nu am ce spune!Oricum,mâine e duminică si vine Tatăl Socru la noi la masă!E Preot Ortodox!O să-i arăt ce ai scris,apoi el va decide!Se pricepe la Multe!Chiar Foarte Multe!Apoi vom vedea dacă de Crăciun mai esti printre noi!Dar nu te speria,moartea nu doare!La fel nici prostia!E greu doar pentru cei din jur!

  2. hunter Răspunde

    Freelife, mergeti si colectati toti cainii fara cip de pe strazi.

    Mersi.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Cand termina sa treaca si sa-ti duca gunoiul? Sa-ti curete trotuarul de zapada? Eventual, sa-ti aduca ziarul si o bere rece? Chiar nu te duce mintea sa realizezi faptul ca ei “strang” dupa inconstienta si iresponsabilitatea altora? Adica, a noastra, ca societate?

  3. Bahu Răspunde

    Numele acestui Hitler ar trebui divulgat , pentru ca daca nu-i un provocator ar putea fi unul din indivizii care chinuie si ucid animale .

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Din pacate, plin de astfel de hitleri. In cazul lor porneste de la niste parinti care nu le acorda atentie, o educatie cel putin precara si o frustrare ca nu ii duce mintea la mai mult.

  4. Hitler Răspunde

    Vulpea bi-polara, tu esti prostul ala care merge duminica la biserica si se roaga la dumnezeu, dar iti zic eu ceva in loc sa te rogi la dumnezeu mai bine ai culege cainii de pe strada si le-ai duce acasa si dupa aia ti-ai trage pe ****

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Dezamagit daca nu fac parte din turma de oi pastorita de alde sOCOLONA/nASTAI? Am fost la scoala, deci nu se pune problema sa pun botu la “invataturile” lor. In ce priveste restul mesajului, revin dupa ce faci acordul subiectului cu predicatul. Nu de alta dar, modul de exprimare si limbajul folosit nu face altceva decat sa-mi intareasca cele scrise. Nu uita de medicamentele de dimineata,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.