Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Mașină plină cu țigări, descoperită în curtea unui sătmărean. Bărbatul spune că nu știe nimic

În data de 15 octombrie 2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tarna Mare – județul Satu Mare – au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 23.00, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat, în curtea unui imobil din localitate, un autoturism marca Dodge Caravan încărcat cu colete ambalate asemănător baxurilor cu țigări.

Deoarece proprietarul imobilului a declarat că nu ştie cum a ajuns maşina acolo, polițiștii de frontieră au transportat-o la sediul SPF Tarna Mare. Aici au inventariat marfa şi au constatat că sunt nouă colete care conțin 4.500 pachete cu țigări, cu timbru tip duty free, în valoare de 52.650 lei. Autovehiculul, în valoare de aproximativ 5.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională.

Sursa: Poliția de Frontieră

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.