Ultima actualizare: azi, 08:53

Locale

FOTO. Contrabandiști opriți cu țepi pentru roți. Noile dotări ale poliției!

Contrabandiștii au fost opriți ca în filme de un dispozitiv cu țepi pentru roți în Vicovu de Sus, județul Suceava. Poliția Română a folosit noile echipamente de blocare a accesului auto după o urmărire în trafic. Aceștia au folosit mai multe focuri de armă pentru a opri microbuzul.

În cursul nopții de miercuri spre joi, polițiștii au fost sesizați cu privire la un transport de țigarete de contrabandă. Un echipaj de poliție a identificat autoutilitara care se deplasa pe drumul public. Microbozul nu a dorit să oprească la semnalele poliției, plecându-se în urmărirea contrabandiștilor cu semnale luminoase și acustice.

După mai multe șicanări și focuri de arma, microbozul a reușit să fie oprit de un dispozitiv cu țepi pentru stoparea autovehiculelor.

Asupra lor au fost găsite peste 1.500.000 de bucăți de țigarate. După ce a fost efectuată cercetarea criminalistică și inventarierea lor, polițiștii au găsit 76.149 pachete de țigarete de diferite mărci.

Poliția a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Pentru a fi informat

5 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Imi vine sa rid : ” noile dispozitive ” .
    Asemenea benzi cu tepi erau folosite cu mult inainte, in era comunista……

  2. Osan Răspunde

    Hahaha varza politia romana in 2020 folosesc tepe pt roti? Când americani aveau în ani 50’ha ha ha

  3. Curiosul Răspunde

    “În cursul nopții de miercuri spre joi, polițiștii au fost sesizați cu privire la un transport de țigarete de contrabandă.”
    Cu alte cuvinte, polițiștii de frontieră, după ce și-au luat șpaga pentru trecerea frontierei cu duba plină de țigări de către acei cetățeni, i-au suflat la Poliția Rutieră care si-au făcut datoria cu ajutorul NOILOR ECHIPAMENTE din dotare(echipamente existente în alte țări de zeci de ani).
    Din păcate așa se întâmplă și la Halmeu….treabă identică

  4. mae Răspunde

    hei hei la noi nu afost nevoie ptr ca domnul tovarasu nicolae a stiu sa faca ca legile sa fie respectate…..dar acuma cu noua clasa politica e varza varza ……….asa ca mucles

    • Curiosul Răspunde

      MAE,ai mare dreptate legat de Ceașcă….
      Acuma legile îs făcute în favoarea infractorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.