Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Accident în județul vecin. O ambulanță care transporta pacienți COVID s-a răsturnat

Un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță a avut loc azi-noapte în Maramureș, pe Drumul Național 18, pe raza localității Petrova, titrează ActualMM.ro. Potrivit primelof informații, în autospeciala Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș se aflau doi pacienți cu COVID-19, ce trebuiau transportați la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare.

Accidentul s-a produs imediat după o curbă periculoasă. Se pare că autospeciala s-a răsturnat, oprindu-se chiar pe trecerea cu o cale ferată. Conform primelor informații, incidentul s-ar fi produs după ce șoferul ambulanței ar fi adormit la volan.

Din fericire, nu au existat victime: cei doi pacienți nu au suferit vătămări, aceștia fiind preluați de o altă ambulanță. Șoferul autospecialei a fost rănit ușor, nefiind necesar transportul său la spital. Traficul feroviar nu a fost afectat, iar ambulanţa a fost repusă pe partea carosabilă de localnici şi pompierii ajunși la fața locului.

Sursa: ActualMM.ro

4 comentarii

  1. Norby Z Răspunde

    Pai la ce drumuri terminate au “mandrii” moroseni…

  2. Xman Răspunde

    Care era urgenta pentru ca ambulanta sa nu fi ajuns sa fir implicata in eveniment, pacientii oricum erau infectati, oare ii ajuta sa scape de covid 19 daca ajungea cu 10 minute mai repede!!! Oare era necesar sa nu fie respectata limita de viteza in aceasta situatie, eu nu prea cred!! Acelasi comportament il folosesc si cei de la ambulanta din Satu Mare!!

  3. H&R Răspunde

    Tilulilu-tilulilu baaiinggg. Hoppaa.

  4. ,Pipo Răspunde

    Corect 👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.