Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Copil (13 ani) bătut de tatăl vitreg în județul Satu Mare. A ajuns la spital în perfuzii

Discuțiile și neînțelegerile ce ar fi avut loc într-o familie din județul Satu Mare au dus la bătaie. Victimă a căzut un minor de 13 ani care a ajuns la spital, după ce ar fi fost bătut de tatăl vitreg.

Incidentul s-a petrecut în cursul săptămânii trecute, joi, 8 octombrie, în orașul Tășnad din județul Satu Mare. Un copil, în vârstă de 13 ani, ar fi fost bătut de tatăl vitreg, minorul alegându-se cu câteva vânătăi în zona feței. Acesta a ajuns la spital în perfuzii după bătaia primită de la tată.

Întreaga situație devine totuși mai complicată ca urmare a unor informații obținute de reporterii PortalSM, potrivit cărora, din motive încă neelucidate, mama copilului ar fi vrut să amplifice vânătăile minorului, machiindu-l ulterior pe acesta.

În cauză, polițiștii au deschis dosar penal pentru violență în familie, însă cercetările continuă pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat.

8 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    De ce nu a fost retinut pina acum ?

  2. Osan Răspunde

    Cum sa îți bata copilul știind ca nu ii aparține îți rup mâinile de la coate cum reușesc sa dau de tine bulangiu îți arat eu,cum e sa dai într-un neajutorat te mut cu totul din Tășnad sau de unde esti și îți pun și ghips tot corpul jaf împuțit abia aștept sa dau de tine

  3. Cetatean Răspunde

    Mai rău ca animalele! Să primească aceeași pedeapsă, să fie bătut exact așa cum a bătut el!

  4. Gyuri Răspunde

    Familia tradițională.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Da Gyuri, bine punctat. Putea insa sa-si programeze bataia asta pe saptamana viitoare. Asa, nu poate participa la pelerinaju din moldova, sa pupe oasele paraschivei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.