Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO&VIDEO. Flori și lumânări pentru femeia lovită mortal pe trecerea de pietoni de pe Botizului

Flori și lumânări pentru femeia lovită mortal, marți, pe trecerea de pietoni de pe strada Botizului din municipiul Satu Mare. Apropiații victimei au dus la locul tragediei flori și au aprins lumânări în amintirea ei.

Sătmăreanca ce a fost lovită de o mașină, marți, 29 septembrie, pe drumul Botizului din municipiul Satu Mare a decedat la spital.

Femeia, în vârstă de 42 de ani, a suferit multiple leziuni interne în urma accidentului. Aceasta a stat trei ore în sala de operații, însă nu a mai putut fi salvată de medici, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian.

Cum s-a produs accidentul. Ce spune Poliția:

Pe strada Botizului, un bărbat, de 68 de ani, din Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat grav o femeie care era angajată în calitate de pieton în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

Un comentariu

  1. Cetatean Răspunde

    Dumnezeu să o odihnească în pace! Criminalul la închisoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.