Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Lucrare unică! Un tânăr a muncit 4 ani și a adunat 190.000 de sticle pentru a recreea Colosseumul

Patru ani şi 190.000 de sticle pentru o lucrare unică și deosebită. Un tânăr din Baia Mare, crescut la o casă de tip familial din județul Satu Mare, a construit varianta din sticlă a Colosseumului din Roma. Lucrarea urmează să fie scoasă la licitaţie, iar banii obţinuţi în urma licitației vor fi donaţi unei case de copii.

După ce a adunat peste 190.000 de sticle, în urmă cu aproximativ patru ani, Alexandru Bonea, în vârstă de 34 de ani, a început să lucreze la ceea ce avea să devină în timp o lucrare de artă unică și deosebită.

Prima zi când am reînceput, am avut ceva emoţii, dar când am văzut totul terminat, m-am văzut împlinit. Am fost la o mânăstire şi preotul m-a trimis la un curs mozaic şi când m-am întors înapoi, am refăcut ceva planşe de mozaic şi mi-a venit o idee, să fac macheta mânăstirii Prislop”, a spus Alexandru Bonea pentru ObservatorNews.

Lucrarea are o înălţime de 76 de centimetri şi o greutate de aproximativ 700 de kilograme, și va fi scoasă la licitaţie, preţul de pornire fiind de la 800 mii de euro, iar banii vor merge către un centru de plasament.

4 comentarii

  1. Hmmmm Răspunde

    Complimente ,bravo.
    …dar 800000 euro?????

  2. unu Răspunde

    poate a vrut sa scrie 8000 de euro ,

  3. Feri Răspunde

    “a recrea”

  4. Vulpea bi-polara Răspunde

    Un poch lo trimis la un “curs mozaic”??? De unde atata hipstereala, mai nou, la pochime?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.