Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Polițist fără mască a verificat dacă navetiștii poartă mască. Poliția Satu Mare s-a autosesizat

Un polițist fără mască a fost surprins în timp ce, în cadrul acțiunii Truck&Bus, verifica dacă navetiștii poartă mască în mijloacele de transport. Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare s-a autosesizat în acest caz.

Ce spune Poliția:

La data de 15 Octombrie, în cadrul activităților de control desfășurate în cadrul acțiunii Truck&Bus, un polițist, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, a verificat cele prevăzute în cadrul planului de acțiune, inițial neavând o masca pe fata, aflându-se la urcarea într-un mijloc de transport în comun, ulterior, luându-și toate măsurile de protecție.

Având în vedere aceste aspecte, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost declanșate verificări urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun fata de polițistul în cauză.

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. bombom Răspunde

    ce pot sa zica , prostii, decat ca se fac verificari in cauza si se iau masuri impotriva. mari idioti sunteti. purtam masca de frica amenzii, nu de covid ! tara de prosti si idioti. oare cat mai puteti indura dobitocia asta.

  2. Hihi Răspunde

    Ala a fost Chuck Noris, de plictiseala face pe politistul, nu are nevoie de masca, mananca zilnic covid cu linguritza.

  3. LmbRik Răspunde

    Operatiunea Cur’pansat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.