Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

FOTO. Șoferul care s-a răsturnat cu mașina la Stâna a fost prins

Șoferul care s-a răsturnat cu mașina în șanț în localitatea Stâna, a fost prins de poliție. Ieri seară serviciul 112 a fost sesizat cu privire la un accident rutier. S-au deplasat la fața locului două autospeciale SMURD și o mașină de poliție. Șoferul care a făcut accidentul nu era la fața locului, iar acesta a fost identificat de poliție la scurt timp după. Bărbatul nu deținea permis de conducere, poliția a deschis un dosar penal șoferului.

”Ieri, 22 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Satu Mare Aflându-se la volanul unui autoturism în afara localității Stâna, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal.” preciezează IPJ Satu Mare.

 

Un comentariu

  1. GB Răspunde

    Lucrăm cu materialul clientului: Portal SM “Șoferul care a făcut accidentul”, “poliția a deschis un dosar penal șoferului.” vs Poliția “depistat un tânăr”, “persoana de la volan”. Dragă PSM păi de aceea este anchetat omul că nu e șofer! Mammă da grea e gazetăria în ziua de azi. Un sfat gratis: copy-paste, dar atenție la autocorect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.