Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO/VIDEO. Ceremonie restrânsă și în municipiul Carei. La mulți ani, Armatei Române!

Ceremonia dedicată Zilei Armatei Române a debutat în această după-masă, duminică, 25 octombrie, la ora 15.00, în format restrâns și în municipiul Carei, locul unde a fost eliberat ultimul colț de teritoriu românesc. Evenimentul a fost marcat în prezența ministrului Apărării Naționale, Nicolae Ciucă.

Manifestările au debutat cu intonarea Imnului de Stat, în prezența personalului militar și a unui sobor de preoți, după care a urmat oficierea serviciului religios. Toți participanții au fost rugați să păstreze distanța fizică și să poarte masca de protecție pe toată durata evenimentului.

Ceremonia a continuat cu depunerea de coroane și jerbe de flori la Ansamblul Monumental Glorie Ostașului Român. După depunerea de coroane, a urmat primirea alergătorilor schimbului final al Ștafetei Veteranilor Invictus.

La fel ca și în municipiul Satu Mare, ceremonia de la Carei a fost una restrânsă din cauza măsurilor impuse de pandemia de coronavirus. Nu au avut loc discursuri și a lipsit parada militară.

Reamintim că Ministerul Apărării Naționale a anunțat în cursul zilei de ieri că ceremoniile din acest an vor avea loc fără participarea publicului.

CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. Feri Răspunde

    Parcă era vorba, că participă cei doi bravi conducători ai țării.
    De ce n-au venit? S-au speriat de un pic de covid?
    Dar alegerile trebuiesc ținute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.