Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. PSD Satu Mare și-a depus listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților

Partidul Social Democrat Satu Mare a depus astăzi, la Biroul Electoral Județean, listele de candidaţi pentru Camera Deputaţilor și Senat. Radu Cristescu deschide lista candidaților PSD Satu Mare la Camera Deputaților, iar Radu Roca este primul pe listă la Senat.

La Camera Deputaților ordinea este următoarea: 1.Cristescu Radu-Mihai, 2.Tibil Ioan, 3.Micle Adrian, 4.Ilieș Cristina-Marina, 5.Balogh Daniel-Bela, 6.Sorian Bianca-Sorina, 7.Filip Cătălin Marian.

La Senat: 1.Roca Radu-Tiberiu, 2.Durla-Pașca Mihai-Călin, 3.Avorniciți Mariana-Nicoleta, 4.Tișea Lucian-Ciprian.

,,Avem oameni cu experiență, oameni de mare valoare, eu zic că avem cea mai bună listă din județul Satu Mare și sunt sigur că sătmărenii vor aprecia toate măsurile pe care le vom expune în campania electorală. Dorim să avem o campanie etică și morală, bazată pe idei și sunt sigur că ai noștri candidați pot să aducă plus valoare în ceea ce înseamnă activitatea administrativă a județului și a Parlamentului României”, a declarat președintele interimar al Organizației Județene a PSD Satu Mare, Ionuț Oneț.

 

 

23 comentarii

  1. PSD Răspunde

    Govor a facut poza!?………gretos!!!

    • Bogu Răspunde

      Bine grasi soldanii. Adevarul este ca daca esti „setat sa rezolvi una alta” si pentru a obtine ceva avantaje personale in acest demers, clar te afiliezi PSD-ului. Bafta baieti, ca putini barbati de cuvant pe la voi.

  2. MxIx PSD Răspunde

    Așa echipă de candidați, cu analfabeți funcționali, curve și infractori PSD nu a avut niciodată. Să vă dea Dumnezeu vouă și famiilor dumneavoastră ce meritați.

  3. Ph Răspunde

    Ok ok. Astia sunt oamenii vostri de valoare. Nu comentez, desi as avea ce.
    Rog ca psd satu mare sa prezinte activitatea parlamentară a celor care au primit votul satmarenilor acum 4 ani. Pt ca inafara de macelarirea justitiei pt salvarea lui dragnea si a altor baroni nu au fost capabili. Zero initiative “domnilor” marionete.

  4. Gerula Răspunde

    Întreb și eu, “viitorul” domn deputat nu are un costum ?

  5. nelu Răspunde

    Infractori,gunoie PSD-ISTE!

  6. Puiu Răspunde

    In istoria psd,satu mare nu a avut asa slabi candidati la parlamentare,Cristescu cine ii asta!?…..din cate am gasit pe net ii o catastrofa din toate punctele de vedere,cu asemenea oameni se prezinta psd!?……eu am votat cu psd,dar in aceste conditii nici vorba,nici eu nici cunoscutii mei!!!

  7. silviu Răspunde

    Interlopul traseist , infractorul Radu Cristecu si veterinarinarul pupincurist Radu Roca . Doua nulitati vor sa reprezinte Satu Mare . Jalnic PSD Satu Mare .

  8. unu Răspunde

    eu nu inteleg d ecand agentia de mediu anjeaza veterinari , eram si eu curios de aceasta organigram, poate o sa pot si eu la dsv daca sunt inginer constructor , asta asa ca o paranteza, mie scarab de ati fi vazut ieri pe strada stefan cel mare pe stef si noul lui partener petric cum se plimbau pe jos , deci politica asta deja e o scraba totala, azi la psd , maine pnl apoi poate udmr , frate mai mare curvar ca si politician nu cred ca exista in tara asta.

  9. Vlad Tepes Răspunde

    In toate partidele se manifesta acelasi fenomen: oamenii de valoare sint inlaturati, elegant, e-adevarat, si ramin si urca la virf numai smecherasii si afaceristii cu bani care-si “cumpara” realmente locurile pe liste.
    La PSD acest fenomen e mult mai pronuntat.
    Ma intreb, cu ce drag vor mai merge in campanie “armata” de activisti ai partidului, si chiar membrii care au muncit pe bune si care poate aveau justificarea sa pretinda un loc pe liste, vazind ca trebuie sa munceasca oentru oameni care nu prea au nimic in comun cu PSD Satu Mare ?
    Isi merita soarta.
    Desi as vrea inlaturat actualul guvern, care reprezinta interesele oricui numai ale poporului roman nu, cu ce tragere de inima sa mai mergi la vot ?!
    Intreb pentru ca la fel s-a facut in toata tara !!!

  10. Marco Răspunde

    Alti calatori cu Taromul SM Bucuresti, timp de 4 ani , pe bani publici, indiferent de culoarea politica.
    Ce inseamna : Camera deputatiilor sau senat in 2020, ca si fisa postului.
    Ce sarcini au ? Responsabilitati ? Ce fac astia in 8 ore/pe zi timp de 4 ani.
    O descriere va rog, cine e in tema, asa in cuvinte fine, pentru noi pe intelesul tuturor.

    • puiu Răspunde

      Nimic, inafara de interese proprii pentru diverse afaceri,incasarea salariului de 40000 mii de lei si in cartea de munca depinde de numarul de mandate o pensioara modesta de 5-6 mii de lei…ca atat pe intelesul tuturor!

  11. S Răspunde

    De cand parlamentarii ” administreaza judetul si Parlamentul Romaniei” am citat din declaratie. Trebuie sa-i reamintesc distinsului ca parlamentarii fac legi, nu administreaza.

  12. Obiectiv Răspunde

    Săracul Roca n-are bani de un sacou care să-i cuprindă burta?

  13. el greco Răspunde

    Tibil Ioan??????? Nu sunteti intregi la minte, PSD Satu Mare(adica Govor)???? Asta candida pentru Camera Deputatilor in 2008 din partea PDL si injura PSD-ul toata ziua!!!! A-ti indepartat toti activistii PSD onesti, cinstiti si care au MUNCIT pentru acest partid pentru asemenea loaze??? Rezultatul va fi pe masura: O mandate parlamentare PSD Satu Mare, va urma scandalul intern al alegerii presedintelui PSD SM( Ionut Onet, lingaul lui Govor e doar interimar) si in final disolutia acestui partid la Satu Mare!!!

  14. SM22END Răspunde

    Oligofrenii din vechitura de ford SM-22-END sa si-o suga unul altuia!!!

  15. Gyuri Răspunde

    Dar de ce s-au grăbit să își depună candidaturile?
    Că pt ei, alegerile nu sunt pe 6 decembrie.
    Mai puteau să aștepte.

  16. Ardeleanul Răspunde

    Sper sa nu iasă nici unul, escroci dracu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.